Czippán Anett kezét is átszúrhatták volna élő adásban

Czippán Anett, Hajnóczy
Vágólapra másolva!
Múlt héten egy lengyel bűvész élő tévéműsorban szúrta át a műsorvezető kezét egy félresikerült bűvésztrükk miatt, reggel a Mokkában Czippán Anett vállalta be a mutatványt Hajnóczy Soma bűvésszel.
Vágólapra másolva!

"Ez egy veszélyes trükk, és a néző is valamilyen szinten a bizalmát adja a bűvésznek, nagyon nagy a felelőssége" - mondta Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok a TV2 reggeli műsorában.

Czippán Anett is vállalta a szöges trükköt Forrás: TV2

Czippán Anett vállalta, hogy élő adásban kockára teszi testi épségét, korábban Odett is bevállalta a mutatványt.

A műsorvezető ijedten nézte végig, ahogy a nagy szög bekerül a papírzacskóba,

közben pedig arról mesélt, hogy próbálta megfejteni a trükköt a videók alapján - végig nagyon félt, a mutatvány végén a bűvész is megjegyezte, hogy milyen sápadt.

A lengyel tévében nem jött össze

A lengyel illuzionista, Pan Zabek egy reggeli műsorban egy viszonylag egyszerű trükköt mutatott be, négy zacskó közül egybe egy óriási szöget rejtett, majd az összekeverés után rácsapott a kezével azokra, amelyeket üresnek vélt. Volt aztán olyan elegáns, hogy másodjára inkább a műsorvezető kezét használta, de pont abba a zacskóba sikerült belecsapnia, amelyben a szög volt. A bűvész először mintha azt hitte volna, hogy a nő poénból jajveszékel, majd amikor rájött, hogy mi történt, rögtön eleresztett egy káromkodást: