Huszadik éve rajongunk a káromkodó kisiskolásokért

South Park
Vágólapra másolva!
Huszadik születésnapját ünnepli a South Park, a világ egyik legsikeresebb animációs sorozata – és ősszel a várva várt új évad is megérkezik. A készítők már most nagyon rákészülnek a premierre.
Vágólapra másolva!

A többszörös Emmy-díjas South Park már húsz éve szórakoztatja a fiatal és vele idősödő közönségét. Az új évad közeledtével a Comedy Central különböző rendezvényekkel tiszteleg a sorozat, illetve a népes rajongótábor előtt. A globális ünneplés első fontos eseményének a San Diegóban július 22-én kezdődő Comic-Con ad otthont, ahol szó szerint életre keltik a sorozat világát és karaktereit.

Forrás: Comedy Central

Az esemény középpontjában a South Park 20 Experience áll, melynek keretében a rajongók részeseivé válhatnak a rajzfilmsorozat húsz ikonikus és legnépszerűbb részének. Aki pedig csak élvezni szeretné kedvenc animációs produkcióját, a rendezvény alatti vetítéseken bármikor megnézheti a szívének legkedvesebb epizódokat.

Forrás: Alexandra Wyman / Getty Images North America / AFP

A játékosabb kedvűek számára lehetőség nyílik a South Park: The Fractured But Whole elnevezésű vadonatúj videójáték kipróbálására, amely decemberben kerül majd kereskedelmi forgalomba. A legnagyobb rajongók emellett egy retrospektív galériát is látogathatnak, ahol az 1997-es pilot epizód eredeti kép- és hanganyagát tekinthetik meg.

Forrás: Comedy Central

Lesznek persze nyilvános előadások is: ezeken a South Park két évtizedes evolúciójába nyerhetnek betekintést az érdeklődök, és választ kaphatnak régen megválaszolatlan kérdéseikre is. De akkor se csüggedjünk, ha esetleg épp nem tudnánk ellátogatni San Diegóba, hiszen

kedvenc szériánk huszadik évada szeptemberben érkezik

a Comedy Central képernyőjére.

Forrás: Comedy Central

Az amerikai nézők már szeptember 14-én újra felvehetik a fonalat, de a magyar közönségnek sem kell sokat várnia: még abban a hónapban mi is élvezhetjük az új szezont.