Fear the Walking Dead: itt az új előzetes!

Fear the Walking Dead
Vágólapra másolva!
A szezonközepi szünet után hamarosan folytatódik a The Walking Dead testvérsorozatának második évada. A legújabb epizód az amerikai premierrel egy időben: augusztus 22-én, hétfőn hajnali háromkor debütál az AMC-n, több mint 125 országban.
Vágólapra másolva!

Hőseinkkel utoljára május végén találkozhattunk – addigra az Abigail nevű jachton történtek során minden karaktert rengeteg hányattatás ért. A második évad második felében pedig széthullik a Clark/Manawa, Salazar és Strand család. Most mindenki a saját sorsának kovácsa kell, hogy legyen, ha túl akar élni.

Forrás: AMC

Aliciának azzal adódik nehézsége, hogy Madison nem hagyja elmenni Nicket, míg Travis azon igyekszik, hogy megvédje Christ az apokaliptikus sötétségtől, amely el akarja nyelni őt.

Strandet lassan felemészti a bánat, Daniel sötét múltja pedig kiábrándítóan hat Ofeliára, aki már azt latolgatja, túl tudják-e egyáltalán élni az eseményeket, és vajon képesek lesznek-e arra, hogy új életet kezdjenek.

Forrás: AMC

A várható izgalmakhoz az AMC most egy képet és egy rövid előzetest hozott nyilvánosságra, ezenkívül egy új posztert is láthatunk. Ha pedig esetleg a premier idején nem tudnánk hajnali háromig virrasztani, akkor sincs baj, hiszen a csatorna aznap este főműsoridőben, 22 órától megismétli a produkciót.