Samuel L. Jackson mindenkit meg akar ríkatni

Samuel L. Jackson
Vágólapra másolva!
A Ponyvaregényből ismert színész pályája során először tesz kirándulást a reality műfajába azzal, hogy belevág egy sztárokat szerepeltető műsorba.
Vágólapra másolva!

Az egyelőre cím nélküli sorozatban Jackson élvonalbeli sztárokkal készül nosztalgiázni: minden epizódban visszalátogat az adott hírességgel együtt annak szülőházába, felkeresik egykori kedvenc helyeit, régi ismerősökkel találkoznak és kiderítik, mennyiben határozta meg az illető jelenkori személyiségét a gyermekkora.

Samuel L. Jackson legutóbbi filmjében, a Tarzan legendájában, Alexander Skarsgarddal Forrás: InterCom

Ötletét a 67 éves színész feleségével, LaTanya Jacksonnal együtt valósítja meg.

Így elhatároztuk, hogy arra biztatjuk legközelebbi és legkedvesebb sztárbarátainkat, hogy saját szülővárosukban, saját hangjukon osszák meg velünk azt az utat, amit bejártak.

Ez a kapcsolódásról szól, ami ahhoz a közösséghez köt minket, amelynek körében azzá az emberré váltunk, amik ma is vagyunk, és szeretnénk ezt az utazást megosztani az nézőkkel Amerika-szerte" – nyilatkozta a sztár, megható, sírós műsorra számíthatunk.

Samuel L. Jackson és felesége Forrás: Lumeimages.com / NurPhoto / AFP

A szériát gyártó FremantleMedia egyik vezetője, Toby Gorman mindehhez azt tette hozzá: a sorozat a legjobb értelemben vett hiteles történetmesélés lesz, és segít abban, hogy fellebbenjen a fátyol arról, kik is valójában azok a magával ragadó, érdekes emberek, akikért rajongunk, és milyen kihívásokkal kellett a sztárságig vezető útjuk során szembenézniük.