Itthon is jön az új Maigret felügyelő

Rowan Atkinson mint Maigret felügyelő
Vágólapra másolva!
Hamarosan az RTL Klub is bemutatja a Maigret csapdát állít című tévéfilmet, amelyben Rowan Atkinson játssza az ismert felügyelőt.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub megvette a brit ITV tévéfilmjét, a Maigret csapdát állít című produkciót, amelyben Mr. Bean alakítóját, Rowan Atkinsont végre komoly szerepben láthatjuk. A filmet július 23-án láthatják először a nézők, de másnap meg is ismétli a csatorna.

Rowan Atkinson mint Maigret felügyelő Forrás: ITV

A Budapesten és Szentendrén forgatott Maigret csapdát állít egy sorozatgyilkosságról szól, amelyet a felügyelő még az ötödik áldozat után sem tud megoldani – egyetlen választása marad, hogy megpróbálja tőrbe csalni a bűnöst, ennek érdekében tizenkét csinos nőt ereszt ki éjjel a Montmartre-ra.

Az ITV várhatóan év végén bemutat még egy Maigret-filmet Atkinsonnal, ez lesz a Maigret's Dead Man, az alapjául szolgáló történet magyarul a Maigret és a kicsi Albert címet kapta.

Georges Simenon írásait ezúttal Stewart Harcourt vitte képernyőre, akinek van már tapasztalata a klasszikus detektívtörténetekben, korábban a Marple-be és a Poirot-ba is írt pár epizódot.