A portugálok Berényiéket is elporolták

Lengyelország-Portugália euro 2016 foci eb
MARSEILLE, FRANCE - JUNE 30: Cristiano Ronaldo of Portugal reacts after callenged by Michal Pazdan of Poland in the penalty area during the UEFA EURO 2016 quarter final match between Poland and Portugal at Stade Velodrome on June 30, 2016 in Marseille, France. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A Lengyelország–Portugália Eb-meccs érdekesebb volt a magyar nézőknek, mint a Barátok közt, a teljes lakosságból nagyjából 906 ezren figyelték.
Vágólapra másolva!

A lengyel–portugál összecsapás volt június 30. legnézettebb műsora, a teljes lakosságból 906 ezren látták, hogyan nyert Portugália a tizenegyesekkel.

A hagyományosan igen nézett Barátok közt ehhez képest csak 753 ezer embert érdekelt, de így is második lett, miközben a dobogó harmadik fokát az RTL Klub Híradó-ja foglalta el.

Cristiano Ronaldo érdekesebb volt, mint Berényi Miki Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Alex Livesey

A 18–49-es célcsoportban csak a harmadik helyen volt változás, a meccs és a Barátok közt után az Éjjel-nappal Budapest következett. Az Eb-mérkőzésre ebből a korosztályból 396 ezren voltak kíváncsiak.

A meccs jó nézettsége természetesen a csatornák versenyében is meglátszott, a napi átlagos közönségarányt tekintve a harmadik helyre hozta fel az M4 Sportot. Az élen az RTL Klub végzett, de csak egy hajszállal, 0,1 százalékponttal tudta megelőzni a TV2-t, miközben a Duna TV 5,6 százaléka a negyedik helyre volt elég:

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés