Folytatódik a hajsza a halálos vírus után

12 majom, sorozat
Vágólapra másolva!
Az amerikai SyFy csatorna 2015-ben indította el az 1995-ös Terry Gilliam-film, a 12 majom alapján készített sorozatát, ami megkapta a harmadik évados berendelést, így 2017-ben folytatódik az időutazás és az emberiség megmentése.
Vágólapra másolva!

A 12 majom első évadja nagy vonalakban követte a Bruce Willis és Brad Pitt főszereplésével készült mozifilm történetét, melyben a jövőből visszaküldött James Cole (Aaron Stanford) és Cassandra Railly virológus (Amanda Schull) igyekeznek megakadályozni, hogy a 12 majom hadserege elszabadítson egy, az emberi populáció jelentős részét elpusztító vírust.

James Cole azért utazik vissza az időben, hogy mindannyiunkat megmentsen Forrás: Syfy / Film Café

A sorozat a második évadban meghaladta a Terry Gilliam által rendezett film történetét, egészen új kihívások elé állítva a főszereplőket, és az Entertainment Weekly értesülései szerint a kaland nem ér véget a második szezonnal, ugyanis a SyFy berendelte a 12 majom harmadik évadját is.

A SyFy egy tíz epizódos folytatásra szerződött le a sorozat alkotóival, pontos premierdátum még nincs, de 2017-ben biztos megkapjuk a harmadik évadot, ami a sorozat executive producere, Tarry Matalas szerint még az eddigieknél is fordulatosabb és megdöbbentőbb lesz. A 12 majom első két szezonját hazánkban a Film Café tűzte műsorára, ahol jelenleg is fut a végéhez közelítő második évad.