Top 10: a legdögösebb időjós csajok

Yanet Garcia
Vágólapra másolva!
Egy csinos nőtől talán még azt is szívesebben hallják a férfiak, hogy épp a tervezett kerti partijuk idején érkezik az évszázad vihara, vagy hogy akkor jönnek a talaj menti fagyok, amikor már kiültették a kertbe a virágokat. Vannak a világ tévécsatornáin kimondottan szép, csinos meteorológuslányok, időjárás-jelentő csajok – ismerjen meg közülük tízet, a végén pedig szavazzon! 
Vágólapra másolva!

Yanet García

A dögös mexikói nőnek csak a Facebookon közel másfél millió kedvelője van, az Instagramon nagyjából 2,2 millióan követik. Az elképesztő számokon senki nem fog csodálkozni, aki csak pár képet is megnéz azok közül, amelyeket az oldalaira posztol:

A hölgy modellkedett, szépségversenyeken is részt vett, mielőtt időjárás-jelentőnek állt, szerencsére a Televisa Monterrey News című műsorában sem fukarkodik a bájaival, rendre szűk, testhez simuló ruhában számol be a hidegfrontról, a másnapi hőmérsékletről.

Evelyn Taft

1984-ben született egy San Francisco környéki bevándorló családban, előbb kezdett el oroszul beszélni, mint angolul – hogy aztán később franciául és héberül is megtanuljon. Televíziós újságírást és politikatudományt tanult, már 16 évesen saját tévéműsort készített. Jelenleg egy Los Angeles-i tévé időjósa, egy gyerek édesanyja.

Forrás: Facebook/Evelyn Taft

Jackie Guerrido

A némileg Jennifer Lopezre emlékeztető Guerrido Puerto Ricóban nőtt fel, majd a középiskola után a családjával együtt New Yorkba költözött, végül a Miami Egyetemen végzett, és a Channel 23-hez szerződött meteorológusként. Az Egyesült Államokban működő spanyol nyelvű csatornán, az Univisionön szerepelt a helyi Szombat esti láz-ban, a Mira Quien Baila-ban is, a párjával másodikak lettek. Két tinédzser korú gyerek édesanyja, ön megmondaná róla?

Jackie Johnson

A Los Angeles-i KCBS-TV meteorológusa, emellett a szintén a CBS-hez tartozó, KNX1070 nevű rádióadón is lehet őt hallani. Több filmben és sorozatban is szerepelt már, meteorológust vagy tévériportert játszott például a Csatahajó-ban, az Ő a megoldás-ban, az NCIS-ben. Volt férje az amerikaifocista John Kidd.

Maria Quiban

Jackie Johnsonhoz hasonlóan Quiban is számos filmben és sorozatban játszott meteorológust vagy hírolvasót, olyan szériákban tűnt fel, mint a JAG – Becsületbeli ügyek, a 24, a Médium, a Gyilkos elmék vagy a Döglött akták. Az egzotikus szépség 1970-ben született Hawaiin, két férje volt már, a másodiktól egy gyereke is született.

Mayte Carranco

Egy újabb mexikói hölgy a listán, aki Yanet Garcíához hasonlóan szintén szeret testhez simuló ruhákban állni a kamera elé. Neki az Instagramon „csak” nagyjából 62 ezer követője van, pedig ő is töltött fel számos előnyös képet:

Az Asylum nevű honlap olvasói 2008-ban így is a világ legszexisebb időjárás-jelentőjének választották meg, akkor 47 ezer szavazatot kapott. Megnéznénk miatta az időjárás-jelentést úgy is, hogy igen kevés szót értünk spanyolul.

Gabriela Grechi

A milánói születésű Grechi 1999-ben debütált az olasz televízióban, azóta az időjárás-jelentés mellett több műfajban kipróbálta magát, vetélkedőben, sportközvetítéseken, reklámokban is láthatták a helyi nézők. Van egy YouTube-csatornája is, ahol jobbára sminkelési és életmódtanácsokat osztogat.

Elita Loresca

A Fülöp-szigeteki származású riporter kaliforniai, floridai és texasi tévéknél is dolgozott már, 2005-ben a Nemzeti Hurrikán Központból tudósított a Katrina hurrikán pusztításáról. A Miamiban működő WSVN munkatársa volt, amikor az FHM olvasói megválasztották Amerika legszexibb bemondójának – a 2006. októberi lapszámba készült is róla pár remek fotó:

Forrás: FHM
Forrás: FHM
Forrás: FHM

Gaál Noémi

Két magyar versenyzőt is felvettünk a tízes toplistára, egyikük Gaál Noémi, a TV2 időjósa. Az érettségi után modellkedni kezdett, majd az 1990-es Miss Hungary után a Kérdezz, felelek! című vetélkedőben dolgozott, a TV2-höz 1997-es indulásakor csatlakozott időjárás-jelentőként. Azóta is szívesen figyeljük, sokszor elcsíptük már mélyen dekoltált, kifejezetten merész ruhában is.

Forrás: TV2
Forrás: TV2
Forrás: TV2

Brockhauser Barbara

A másik magyar versenyző Brockhauser Barbara, aki modellkarrierje után inkább a Központi Fizikai Kutatóintézetet választotta, és a közmédiában mutatkozott be meteorológusként. Felkerült a tavalyi kúllistára is, ott többek között ezt írták róla: „Barbi bebizonyította, hogy még a tanulás is lehet COOL, és már ott tart, hogy a mai lányok nem dizájnerek vagy énekesnők szeretnének lenni, hanem időjósok!"

Forrás: MTVA/Brockhauser Barbara
Forrás: MTVA/Brockhauser Barbara

Szavazzon!

Önnek ki jön be a legjobban?