Három év próbaidőt kapott a Vészhelyzet dokija

573207007 Vertical
Actor John Stamos attends the 67th Emmy Awards, September 20, 2015 at the Microsoft Theatre in downtown Los Angeles. AFP PHOTO / MARK RALSTON / AFP / MARK RALSTON
Vágólapra másolva!
Ittas vezetés miatt három év próbaidőt és más büntetést kapott John Stamos, akit többek között a Vészhelyzet-ből ismerhetnek a magyar nézők. 
Vágólapra másolva!

John Stamos három év próbadiőt kapott ittas vezetés miatt, emellett pedig arra kötelezte a Los Angeles-i bíróság, hogy alkohol- és drogelvonó tanácsadásokra járjon, 52 anonim gyűlésen kell részt vennie. A színész nem volt jelen a tárgyaláson, csupán az ügyvédje képviselte.

Stamost még júniusban fülelték le a Beverly Hills-i rendőrök, akkor be is szállították a Cedars-Sinai egészségügyi központba, ahol végigcsinált egy harminc napos elvonókúrát.

John Stamos az idei Emmy-gálán Forrás: AFP/Mark Ralston

A színész jelenleg a Grandfathered című sorozatban játszik, de a nézők ismerhetik többek között a Bír-lak-ból és a Vészhelyzet-ből is, utóbbiban

65 epizódban alakította dr. Tony Gatest.

Feltűnt a Glee négy részében is, az utóbbi években pedig olyan szériákban vendégszerepelt, mint például a Különleges ügyosztály vagy a Két pasi – meg egy kicsi.