A 100 legjobb nő a tévéből: Szabó Zsófi

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Szabó Zsófi az igazi "szomszéd lány", ha mellettünk lakna, valószínűleg sűrűn szaladnánk át kölcsönkérni egy kis lisztet vagy bármi mást. A Jóban Rosszban Bettyjeként ismerte meg az ország, de aztán átigazolt az RTL Klubhoz, ahol egyelőre nem bíztak rá komolyabb feladatot, pedig szívesebben látnánk gyakrabban a képernyőn.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről hétre, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 21. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Szabó Zsófi,

aki természetes bájával az a tipikus "szomszéd lány", csevegni, haverkodni is lehet vele, ha a szerelem nem jönne össze.

Amikor van értelme szelfit csinálni Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Azt mindenki tudja róla, hogy Szabó Gyula lánya, de ez neki soha nem okozott problémát. "Sok színészgyerek inkább titkolja, hogy ki az apukája, anyukája, és a saját nevével akar ismertséget szerezni. Én sem az apukám nevével szeretnék ismertséget szerezni, viszont rá vagyok a világon a legbüszkébb, ezért

Szeretném, hogy mindenhol ott legyen a neve, hisz belőle vagyok, voltaképpen tényleg neki köszönhetem, hogy most itt tartok – annak, amit ő átadott, ahogyan felnevelt" – mondta öt évvel ezelőtt az Origónak.

Sokat köszönhet az édesapjának Fotó: Marton Szilvia/Origo

Az ország a Jóban Rosszban című sorozattal ismerte meg, ott Betty Tanakist játszotta. Nagy Tamás Grande producerrel is összejött, de aztán otthagyta a produkciót, és nagy reményekkel telve átigazolt az RTL Klubhoz.

Igazán nagy munkát azonban azóta sem bízott még rá a csatorna, a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben még hasznát vette a dzsungelben, és az After X-ben is kipróbálta, de utána sokáig nem láthattuk a képernyőn. Újabban a Gyertek át szombat este! című műsorban szokott játszani, illetve a Facebook-oldaláról azt is tudjuk, hogy

a Válótársak egyik epizódjában is fel fog tűnni.

A közösségi médiában amúgy is igen aktív, nagy örömünkre majdnem minden nap kapunk tőle egy új képet. A napokban épp azzal adott témát a női magazinoknak, hogy megváltoztatta a hajszínét, pedig mindig szőkének ismertük. Ilyen lett:

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Lovas képeket is sokat posztol, tizenhat évesen kezdett el lovagolni, azóta is gyakorolja. Jelent már meg videoklipje is, 2010-ben a Deja vu-vel provokált, egy évre rá a Hol a nagy ő?-vel rukkolt elő. Ne mondja, hogy nem nézi ezekben is szívesen!

És hogy milyen pasira vágyik Zsófi? Öt éve még így nyilatkozott, nem tudjuk, azóta változott-e a helyzet:

Egy volt bennük a közös, hogy mindannyian sportoltak. Azt hiszem, más habitusúak is azok a pasik, akik sportolnak, van bennük egyfajta versenyszellem, és jóval pörgősebbek – ezért fontos nekem, hogy a barátom ne az irodában üljön egész nap, vagy ha ott is ül, azért reggel vagy este egy kis futás beleférjen az életébe. De amúgy tényleg lehet felőlem rocker, üzletember vagy sportos öltözködésű: mindegy, hogy milyen a stílusa, az a lényeg, hogy azt hogyan viseli. Az a lényeg, hogy hogyan bánik velem, jó barát legyen és jó szerető."

Egy frissebb – tavalyi – interjút itt olvashat vele, alább pedig mutatunk még pár képet, gyönyörködjön kedvére!

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi
Forrás: Facebook/Szabó Zsófi
Forrás: Facebook/Szabó Zsófi rajongói oldal
Forrás: Instagram / Szabó Zsófi
Fotó: Margitay Klára/Life.hu
Forrás: Margitay Klára / Life.hu
Forrás: Facebook/Szabó Zsófi
Forrás: Instagram/Szabó Zsófi