A 100 legjobb pasi a tévéből: Németh Kristóf

Vágólapra másolva!
A Barátok közt rosszfiújaként emlegetik a nézők, Kertész Géza szerepében vált ismertté, noha korábban Gazdagréten sétálgatott a Szomszédok egyik szereplőjeként. Németh Kristóf néhány éve otthagyta a sorozatot, nemrégiben azonban újra feltűnt az RTL Klub képernyőjén, a Gyertek át szombat este! csapatában versengett. A jóképű színész nem hiányozhat a legjobb pasikat felsorakoztató listánkról.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről hétre, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk. A sorozat korábbi cikkeit itt találja - ez a 21. rész.

Ezúttal tehát

Németh Kristóf került fel a listánkra.

Nem maradhat le a listáról Fotó: Polyák Attila - Origo

Már gyerekként érdekelte a színészet, korán beleszeretett a színház világába. Tizenkét éves volt, mikor először szerepelt egy darabban, majd a Gaudiopolis című film gyermekfőszerepét bízták rá. A Színház- és Filmművészeti Egyetemen szerzett diplomát, színészként folyamatosan aktívan dolgozott - 2012-ben pedig valóra vált nagy álma, a Játékszín igazgatója lett.

A tévéből Kertész Gézaként ismerős a legtöbb nézőnek, de a Szomszédok-ban is feltűnt korábban.

egészen fiatalként kerültem be egy szenzációs csapatba, olyan színészóriások mellé, mint Zenthe Feri bácsi vagy Komlós Juci néni. Ha a környéken járok autóval, mindig duplán megdobban a szívem, és szívesen befordulok az utcákba, ahol forgattunk. A kamaszkor számomra is szerelmekkel volt tarkítva, rengeteget andalogtam helyes lányokkal ezeken a helyeken, minden sarokhoz kötődik élmény" - így mesélt a szereplésről korábban az Origónak.

A Barátok köztben tizennégy évet lenyomott, majd kis szünet után újra felbukkant.

Mindig örömmel tér vissza a stúdióba, bár már egyre kevesebb az ismerős a színészek között, a stábtagokkal mindig jó volt a viszonya – a sorozatot saját bevallása szerint követi, ha nem is néz meg minden epizódot, képben van a történettel és az új arcokkal.

Kertész Gézaként szerepelt a sorozatban Forrás: baratok.hu

A színházi és a tévés munka mellett szinkronszínészként is tevékenykedett, de a rádiózás sem áll távolt tőle – karakteres hangja miatt kedvelik a hallgatók, még hangoskönyvet is készített.

2005-ben jelentették be kolléganőjével, Farkasházi Rékával, hogy egy párt alkotnak – az ügy elég nagy botrányt kavart, mert a színésznő férjnél volt és megszületett már a kisfia is. A színészpár nem töltött túl sok időt együtt.

2011-es válása óta egyedül neveli Lóci nevű kisfiát,

de az édesanyával, Nikivel is terveznek hármasban programokat. Négy év házasság után a kapcsolat jó maradt, több bulvárcikk is megjelent másfél évvel később arról, hogy újra összejönnek.

Válása óta egyedül neveli kisfiát Forrás: facebook/Németh Kristóf

A színész magánéletében máig szeret vájkálni a sajtó, nyáron arról szóltak a hírek, hogy a Budapesti Operettszínház egyik táncosa, Adler Judit az új párja - ezt azóta kamerák előtt is megerősítették.

Nemrégiben hozták nyilvánosságra kapcsolatukat Forrás: Németh Kristóf / Facebook

Szabadidejét kisfiával tölti, gyakran terveznek együtt programokat, például együtt horgásznak. Ilyenkor kivesznek egy kis faházat, szalonnát sütnek a tűz mellett és nézik a kapásjelzőt – minden alkalmat megragad, hogy együtt lehessenek.

Mutatunk még néhány képet a színészről:

Forrás: RTL Sajtóklub
Forrás: RTL Sajtóklub
Forrás: MTI/Zih Zsolt
Forrás: MTI/Soós Lajos
Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt