Csúszni fog a Trónok harca folytatása

Havas Jon, Trónok Harca, Kit Harington
Vágólapra másolva!
Az HBO bejelentette pár sorozata premierdátumát, ez alapján nagyon úgy néz ki, hogy a Trónok harca hatodik évadját a szokottnál később küldi képernyőre.
Vágólapra másolva!

Az HBO a napokban közölte, hogy a tervezettnél később, február 14-én indítja a Csajok és az Együttlét új évadját, valamint a Vinyl című új sorozatot – így áll majd össze a vasárnapi műsorblokk, ami valószínűleg a Trónok harca csúszásához is vezet.

Még várnunk kell, hogy megtudjuk, mi történt vele Forrás: HBO

A népszerű fantasysorozat ugyanis szintén vasárnaponként megy, figyelembe véve azonban, hogy a fenti szériák tíz epizódosak,

a Trónok harca hatodik évadja leghamarabb április 24-én indulhat el

– miközben a korábbi szezonok inkább április elején rajtoltak, a legelső ment ki az adott évben a legkésőbb, április 17-én.

Arra kicsi az esély, hogy az HBO a három sorozat mellé még a Trónok harcá-t is betolja, főleg úgy, hogy hagyományosan a tavaszi vígjátékaival, Az alelnök-kel és a Szilícium-völgy-gyel szokta párosítani.

A Trónok harca hatodik évadjában végre kiderülhet, hogy mi történt valójában Havas Jonnal, és pár vendégszereplő is feltűnik, többek között Max von Sydow, Ian McShane és Richard E. Grant.