Gubás Gabit megcsalják, Balsai Móni bosszút áll

Válótársak
Vágólapra másolva!
A Válótársak három válófélben lévő férfi - Bálint, Dávid és Joci - története, akik párjaiktól elköltözve közös lakásban találják magukat, majd barátokká válnak. Korábbi cikkünkben bemutattuk a Stohl András, Scherer Péter és Lengyel Tamás által játszott karaktereket, ezúttal a nőket vesszük sorra.
Vágólapra másolva!

Jakab Tamara (Balsai Mónika)

Ambícióiról, ha volt egyáltalán, régen lemondott a kényelemért cserébe, amit Dávid (Scherer Péter) biztosít neki. A házimunkát rangon alulinak tartja, a gyereknevelés alatt a kényeztetést érti. Tizenhat évnyi házasság után teljesen átvette az irányítást férje felett, mégis szenved attól, hogy papucsot csinált belőle.

Hideg és bosszúálló típus, nem fél eszközként használni gyermekeit férje ellen.

Miután Dávid elköltözik, megretten a gondolattól, hogy addigi egzisztenciáját elveszítheti.

Forrás: David Lukacs

Sáfár Zsófi (Gubás Gabi)

Rendezvényszervező cégnél dolgozik, munkáaa mellett pedig példás anya és háziasszony. Bálint (Stohl András) a nagy szerelem az életében, mindig hűséges volt hozzá, míg férjéről ez korántsem mondható el - sokszor megbocsájtott abban a hitben, hogy majd megváltozik.

Elfáradt abban, hogy a férfi hazugságait és ígéreteit hallgassa, kidobja a házból.

Próbál új kapcsolatot kezdeményezni, de nem tud elszakadni: összeköti őket a két gyerek és a közösen eltöltött évek.

Forrás: David Lukacs

Vándor Szonja (Földes Eszter)

Nem vágyik karrierre, Jociból (Lengyel Tamás) és alkalmi munkákból él. Szélsőséges és neurotikus nő, aki retteg a magánytól.

Képtelen a boldogságra, mindig talál okot arra, hogy aggódjon valamiért.

Kamaszkorában jött össze Jocival, ő volt az egyetlen férfi az életében. Önbecsülése romokban van, amiért nem tud teherbe esni. Birtoklási vágya egyre erősebb, féltékenységi rohamai egyre nagyobbak. Nem veszi észre, hogy megtermékenyítési őrülete már tönkretette a közöttük lévő intimitást: szexszel akarja visszahódítani Jocit, de ezzel csak még jobban elijeszti.

Forrás: David Lukacs