Rengeteg sorozat tér vissza a napokban

Máig népszerű a Grace klinika
Vágólapra másolva!
Nagyon várja már kedvenc sorozata folytatását? Ipari mennyiségben indulnak újak, és folytatódnak a régiek a napokban, úgyhogy segítünk.
Vágólapra másolva!

Vasárnap estig több tucatnyi megszokott sorozat folytatódik az USA-ban, és indul is jó pár. Elsősorban tehát a nem magyar tempó szerint nézőknek segítünk.

Ma, szeptember 24-én tér vissza a 12. évaddal az itthon is kedvelt Grace klinika, 5. szezonjával a Botrány. A sci-fik kedvelőinek nagy nap a mai, ugyanis ötéves tetszhalott állapot után feltámad a Hősök, este indul az Egyesült Államokban a Heroes Reborn. Folytatódik a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?, jön a The Player premierje.

Máig népszerű a Grace klinika

25-én a Last Man Standing ötödik évadja rajtol, lesz új Amazing Race, Hawaii Five-O, jön a Zsaruvér hatodik menete. 26-a nem annyira erős (Fame Kills, Marvel's Guardians of the Galaxy), de erőt kell gyűjteni a vasárnapra.

27-én már új évaddal, az ötödikkel jön az itthon is népszerű Egyszer volt, hol nem volt, képernyőn a Blood & Oil premier, és kezdődik a Quantico, amitől sokat vár a közönség. Bob Burger Falodája is nyit, hatodjára, de nála sokkal előrébb tart a Simpson család, amely a 27. évadját kezdi. Ugyancsak 27-én tér vissza a Brooklyn Nine-Nine, a The Last Man on Earth, és akkor búcsúzik a Helyszínelők.