Istenes Bence ritka lehetőséget kapott

"Take Me Out" Istenes Bence Vigyél el
Moderator Ralf Schmitz mit dem Moderator der ungarischen Ausgabe von "Take Me Out"
Vágólapra másolva!
Istenes Bence Kölnben töltött néhány napot, a német Vigyél el! forgatásán járt. Az Origónak elmondta, hogy a randishow külföldi változata csak néhány dologban különbözik a magyar verziótól, azt viszont furcsa volt látni, hogy más boronálja össze a párokat a stúdióban.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klubon szeptemberben startolt a Vigyél el!, Németországban azonban már a harmadik szériát veszi fel a stáb. "Mivel mi is most tanultunk bele a formátumba, nálunk kicsit lassabb tempóban haladt a forgatás, de lényegében minden ugyanúgy néz ki, mint az itthoniban.

– ilyenre nagyon ritkán van lehetősége egy műsorvezetőnek" - mesélte.

Forrás: © RTL / Stefan Gregorowius

"Beszélgettem a producerrel és a készítőkkel is a műsorvezető stand upos mellett, és végig úgy éreztem, a német fegyelem jellemzi a munkát. Náluk a Vigyél el! késő este megy, kevésbé csinálnak belőle show-t, mint mi szombat kora este. A stúdió nagyobb, mint nálunk, viszont a miénk frissebb, modernebb, ők is kiemelték, hogy milyen szépek a színei" – részletezte.

A magyar lányok a legszebbek

A német szingli lányok castingját is jónak találja, ott is sikerült sokszínűvé varázsolni a műsort. "Mint mindenki tudja, a magyar lányoknál nincs szebb a világon, de a német lányok is csinosak, szépek voltak.

alacsony, magas, szemüveges, vékony, mindenféle lány állt a pultok mögött. Ők is ugyanúgy próbálnak velük, mint mi, lényegében csak a show hangulatában éreztem különbséget."

A német műsorvezetővel készítettek pár közös fényképet a stúdióban, Ralf Schmitz pedig azt ígérte, hogy egyszer ő is ellátogat az RTL Klub stúdiójába. Istenes Bence az esti Fókusz-ban mesél többet élményeiről.