Törtető álmodozó és nagydumás csaj is érkezik az RTL új műsorába

Partyzánok
Vágólapra másolva!
Ma startol a Partyzánok, az első héten esténként Jessie, Mirtill, Colette, Matyi és Tom White buliznak majd az RTL II képernyőjén.
Vágólapra másolva!

A Partyzánok egy bulis, zenei reality, ami idáig csak papíron létezett, az RTL II-n tartják a formátum világpremierjét. Ezen a héten Jessie, Mirtill, Colette, Matyi és Tom White mutatkozik be, minden este egy-egy házibulin látják egymást vendégül.

Teljesítményüket a műsor zenei producere és narrátora, Nagy Feró értékeli.

Tom White minden idejét a zenével tölti, igazi megszállott, akit a rockabilly éltet. Az a fajta laza csávó, aki nem veszi túl komolyan az életet, a szívére hallgat és imád bulizni.

Minden este más szervezi a bulit Forrás: RTLII

Jessica igazi nagydumás rocker csajszi, aki picit töri a magyart, mert spanyol származású. Angliában élt 11 éves koráig, Spanyolországból néhány hónapja költözött vissza Magyarországra, itt szeretné zenei karrierjét fellendíteni.

Matyi válogatott közép- és hosszútávfutó, napjai nagyrészét a futópályán tölti. A szépfiú életében a sport mellett a zene is nagyon fontos szerepet játszik. Precíz, jóravaló fiú, aki reggelente hosszú perceket tölt a haja belövésével.

Öten mutatkoznak be az első héten Forrás: RTLII

Mirtill álmodozó, életvidám és törtető lány. Állítása szerint kicsit nagyképű. Mindene a '20-as évek amerikai stílusa, szeretne ilyen világban élni.

Colette Miskolc hangja, karaoke versenyek győztese, mégis táncot tanít, mert ez a másik nagy szerelme az éneklés mellett. A tanítás számára szenvedély, hobbi és munka egyben. A gyerekeket nem csak táncra, hanem az életre is próbálja nevelni. Igazi túlélő típus.