Arnold Schwarzenegger fia rossz társaságba került

Birchbox Cabana At Interview Magazine's Coachella House - Day 1 GettyImageRank3 People VERTICAL Waist Up USA California One Person PORTRAIT Arts Culture and Entertainment Attending Patrick Schwarzenegger Interview Magazine Coachella Valley Music and Arts
BERMUDA DUNES, CA - APRIL 11: Patrick Schwarzenegger attends day 1 of Birchbox Cabana at Interview Magazine's Coachella House on April 11, 2015 in Bermuda Dunes, California. Joshua Blanchard/Getty Images for Birchbox/AFP
Vágólapra másolva!
Arnold Schwarzenegger 22 éves fia, Patrick is benne lesz a hamarosan induló Scream Queens-ben. 
Vágólapra másolva!

A Scream Queens már szeptember 22-én indul, Patrick Schwarzenegger azonban csak most csatlakozott a színészgárdához. A hírt a sorozat alkotója, Ryan Murphy osztotta meg a rajongókkal a Twitteren:

Az ifjabb Schwarzenegger korábban csak pár filmben tűnt fel, a képernyőn ez lesz az első munkája.

A karakteréről egyelőre nem árultak el sokat,

a Variety azonban megtudta, hogy egy már ismert figura rokonát fogja játszani, aki elsőként egy novemberi epizódban fog megjelenni.

A szériában Jamie Lee Curtis, Emma Roberts és Lea Michele játsszák a főbb szerepeket,

a történet egy főiskolai kampuszon játszódik, ahol sorra történnek a gyilkosságok – az esetleges későbbi évadok azonban teljesen új sztorival és helyszínnel jelentkeznek majd, vagyis antológiáról lesz szó.