A 100 legjobb pasi a tévéből: Matthew Bomer

2012 Film Independent Spirit Awards - Arrivals RADIO Award Celebrities ISA's ISA GettyImageRank3
SANTA MONICA, CA - FEBRUARY 25: Actor Matt Bomer arrives at the 2012 Film Independent Spirit Awards on February 25, 2012 in Santa Monica, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A nagy svindli főhőse egy szappanoperában kapta első szerepét, azóta számos tévésorozatban és a mozivásznon is feltűnt. A sármos színész többször felkerült már a legszexibb férfiakat felvonultató listára, természetesen a miénkről sem hiányozhat. Többször nyilatkozta, hogy nem fontos számára a hírnév, noha sokan rajonganak érte.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről hétre, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

Ezúttal tehát

Matthew Bomer került fel a listánkra.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Színházi szerepekkel kezdte

1977 októberében született a texasi Springben, ott nőtt fel két testvérével. A középiskola után rögtön csatlakozott egy színtársulathoz, egyetemi évei alatt itt tanulta a szakmát. Miután befejezte tanulmányait, New Yorkba költözött, és szinte azonnal munkába is állt: egy színház bízott rá kisebb szerepeket.

Forrás: AFP/Stephen Lovekin

Első tévés szerepét az All My Children című szappanoperában kapta,

majd a The Guiding Light hat epizódjában is feltűnt. A magyar nézők leginkább Az őrangyal-ból és A nagy svindli-ből ismerik, de vendégszereplőként a Glee-ben is láthattuk, ahol megmutatta énekhangját is.

A kiugrást egyértelműen 2009-ben indult White Collar - A nagy svindli című tévésorozat jelentette számára, amiben a főhőst, Neal Caffreyt alakítja, a művelt szélhámost, aki egyezséget köt az FBI-jal, hogy szabadon bocsátják, ha segít más fehér galléros bűnözők lefülelésében.

Legközelebb az American Horror Story új évadjában játszik majd. A mozivásznon legutóbb a Magic Mike XXL-ben szerepelt,

bevállalta a vetkőzős táncot és megmutatta kidolgozott felsőtestét.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Három gyermeket nevel párjával

Sokáig nyílt titok volt, hogy saját neméhez vonzódik, homoszexualitását azonban később nyíltan felvállta. Korábban elmondta, hogy már tinédzser korában tisztában volt vele, hogy a saját neméhez vonzódik. "Amikor középiskolás voltam, nem volt olyan biztos támaszom, akinek elmondhattam volna, hogy mi zajlik a fejemben" - mondta. 2011-ben házasodott,

párjával jelenleg három gyermeket nevelnek, akiket béranya hozott a világra.

A 2005-ben született Kitnek ő a biológiai apja, a 2008-ban született ikreknek pedig társa, Simon Halls.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Mutatunk még néhány fotót a jóképű színészről:

Forrás: AFP/Kevin Winter

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Forrás: AFP/Frazer Harrison