Még hat részt kapott a Csak szex és más semmi

Csak színház és más semmi
Vágólapra másolva!
Schell Judit és Csányi Sándor ismét együtt forgat. Ezúttal egy sorozat főszerepét alakítja a tíz éve a Csak szex és más semmi című filmben egymásba gabalyodott pár. Az MTVA és a Megafilm Service új közös produkcióját, a Csak színház és más semmi című, hatrészes sorozatot idén nyáron és ősszel forgatják.
Vágólapra másolva!

A Csak színház és más semmi című, hat részes sorozat egy misztikus miliőbe, a színház világába kalauzolja a nézőket. Mint azt korábban megírtuk, a forgatókönyvet a Divinyi Réka és Goda Krisztina alkotópáros jegyzi, rendezői székben pedig Nagypál Orsi és Miklauzic Bence foglal helyet.

Schell Judit és Csányi Sándor mellett a főbb szerepekben Szervét Tibor, Szávai Viktória, Vecsei Miklós, Mikecz Estilla, Fehér Tibor, Lovas Rozi és Géczi Zoltán tűnik fel.

A Csak színház és más semmi a színház világába kalauzolja a nézőket Forrás: MTVA

Három szatirikus hangvételű történetszál bonyolódik párhuzamosan, amelyek alkalmanként összefonódnak. A híres díva (Schell Judit) és rendező férje (Csányi Sándor) magánéleti válsága körül bonyolódik a sztori, eköré épül fel a cselekmény.

A keretet egy színházi bemutató adja,

az olvasópróbától a premierig követhetjük nyomon a történetet.

A szereplők az előadásban résztvevő színészek, illetve színházi szakemberek.

Színházi helyszíneken forgatnak Forrás: MTVA

A sorozatot főként a budapesti Thália Színházban forgatják, főbb helyszínei is autentikusan mind a színházi léthez kapcsolódnak: színpad, öltözők, büfé, kelléktár, irodák és néhány külső helyszín. A forgatás várhatóan 2015. szeptember közepén fejeződik be.