A 100 legjobb nő a tévéből, 10. rész: Kelly Brook

Kelly Brook Piranha 3D
Vágólapra másolva!
Kelly Brookot legutóbb a One Big Happy című vígjátéksorozatban láthattuk, de reméljük, hogy mihamarabb megcsodálhatjuk más produkcióban is. A színésznő tizenhat éves kora óta modellkedik, tíz éve a világ legszexisebb nője volt az FHM szerint – pedig nem is figyel arra, hogy mit eszik, és nem is edz rendszeresen. Mi lehet a titka?
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről hétre, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Kelly Brook,

akit idén a One Big Happy című szériában láthattunk, azt azonban hat epizód után el is kaszálták – mi azért nagyon reméljük, hogy hamarosan másban is megcsodálhatjuk a dús idomú színésznőt.

Kelly Brook 2015-ben New Yorkban Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Az Ellen DeGeneres által készített One Big Happy egyébként egy leszbikus lányról és hetero barátjáról szólt, akik közösen vállaltak gyereket – csakhogy közben a srác beleszeretett Brook karakterébe, akinek hozzá kellett szoknia ehhez a rendhagyó családmodellhez.

A színésznőt már az előzetesben megmutatták meztelenül,

persze csak országos adóhoz illő módon:

Brook előtte a Lemon La Vida Loca és a Moving Wallpaper című sorozatokban játszott, de

ismerhetik a Smallville nézői is,

ott négy epizódban alakította Victoria Hardwicket, Lex Luthor szerelmét. Pár filmben is feltűnt, a Szétcsúszva után többek között Az olasz meló, a Hármas és a Piranha 3D következett.

A Piranha 3D-ben sem szégyenlősködött Forrás: Dimension Films

A színésznő 1979-ben született az angliai Rochesterben,

tizenhat évesen kezdett el modellkedni

– elsőként a Lee farmer reklámkampányában vett részt, később több cég is kiszúrta magának. A The Star című újságban többször volt a napi csaj, aztán következett a Maxim és az FHM, mígnem az utóbbi lap 2005-ben a világ legszexisebb nőjévé választotta. Az akkori fotósorozatból végül ezt a képet használták a címlapon:

Forrás: FHM

Brooknak a magánélete sem volt unalmas, egy ideig Billy Zane jegyese volt, előtte pedig Jason Stathammel volt együtt hét évig. 2010 és 2013 között Thom Evans volt a párja, akivel közös gyereket is terveztek – Brooke kétszer teherbe is esett, de sajnos mindkétszer elvetélt.

A testével azonban a mai napig nincs baja a színésznőnek: "Nem tudok olyan gyorsan futni, mint Usain Bolt, és nem tudok úgy énekelni, mint Mariah Carey.

Nem fogok harcolni ellene" – nyilatkozta egy alkalommal. Nem figyel egyébként arra, hogy mit eszik, nem is edz rendszeresen, azt mondja, a szex tartja formában. Lássuk hát pár képen, hogy milyenben:

Forrás: AFP/Frederick M. Brown
Forrás: AFP/Frazer Harrison
Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris
Forrás: AFP/Slaven Vlasic
Forrás: AFP/Max Nash