Tévésztárok, akikért nem érdemes rajongani

10 eset, amikor hátast dobtunk Jennifer Lopez stílusától
trend
Vágólapra másolva!
Nem mindenkinek való a rivaldafény, de azért egy sztártól elvárható, hogy normálisan viselkedjen a rajongóival, ne kezelje le őket, ne kerülje el őket messzire. Pedig vannak szép számmal tévések, akik így viselkednek: Jennifer Lopez csak az asszisztensein keresztül érintkezik az átlagemberekkel, Vince Vaughn kenyérrel dobált meg egy pincérnőt, Tony Danza pedig egy nyolcéves gyerekre rivallt rá, amikor az autogramot kért tőle.
Vágólapra másolva!

Meg lehet érteni, ha egy sztárnak rossz napja van, és épp nincs kedve mosolyogni az autogramot kérő rajongókra, vagy már a háta közepére sem kívánja az aznapi ötvennyolcadik közös szelfit – a sztársághoz azonban ez is hozzátartozik, akárhogy is csűrjük-csavarjuk a dolgot.

Valaki tudja kezeli a rivaldafényt, vannak azonban, akiknek ez a része nem mindig megy: olykor lesajnálják a híveiket – esetleg úgy összességében az átlagembereket –, máskor kifejezetten durvák velük. Íme, néhány sztár a tévéből, aki nem viseli túl jól, ha valaki megpróbálja kifejezni a rajongását iránta.

Szánalmas senkiknek hívja a rajongókat

Kim Kardashian pont az a személy, akinek nem lenne oka a rajongókra panaszkodni, hiszen világos, hogy mindenáron sztár akart lenni. Éppen

attól vált ismertté, hogy sokan ismerik, anélkül, hogy különösebb dolgot letett volna az asztalra

– nem az történt tehát, hogy elkezdett zenélni vagy színészkedni, aztán hirtelen felkapták.

Kim Kardashian már nem fotózkodik akárkivel Forrás: AFP/Jason Merritt

Ennek ellenére többször hivatkozott úgy a rajongóira, mint „szánalmas senkik”-re, legalábbis előző férje, a kosaras Kris Humphries szerint. Aztán azt találta mondani, hogy már

nem fog mindenféle jöttmentekkel fotózkodni,

mert az új párja, Kanye West nem engedi – később persze úgy védekezett, hogy kiragadták a kontextusból a nyilatkozatát. Tény, hogy ehhez az idős örmény hölgyhöz például kedves volt, de valószínűleg nem ez a jellemző.

Nem érintkezik pincérekkel, recepciósokkal

Jennifer Lopez a képernyőn is szívesen látott vendég, színészként és producerként is közreműködött már jó néhány produkcióban, jelenleg épp a Shades of Blue-t várjuk tőle. Már rég nem az a lakótelepi csaj, akinek régi slágerében, a Jenny from the Block-ban mondta magát, igazi dívává nőtte ki magát.

Ha étteremben vagy hotelben jár,

a pincérekkel vagy a személyzettel csak az asszisztensén keresztül hajlandó kommunikálni,

egy németországi szállodában pedig állítólag amiatt rúgatott ki egy szobalányt, mert az autogramot kért tőle – igaz, a színésznő hevesen tagadta, hogy ilyesmi történt volna.

Jennifer Lopez nem csak extrém ruháiról ismert Forrás: AFP/Vince Bucci

A Férjek gyöngye egykori sztárja, Kevin James is Lopezhez hasonlóan viselkedik, egy alkalommal le is ordított egy pincérnőt, amikor az arra merte kérni, hogy egyenesen neki adja le a rendelést, ne az asszisztensein keresztül üzengessen. A színész állítólag az üzletekben is előre küldi az embereit, hogy megmondják az eladóknak: ne vegyék fel a szemkontaktust a nagy Jamesszel.

Kenyérdarabokkal dobálózik

A True Detective második évadjával tévésztárrá avanzsált Vince Vaughn sem egy könnyű ember a rajongók szerint. A Reddit vonatkozó fórumán – ahol a hívek panaszkodnak bálványaikra, akikkel sikerült találkozniuk – többen írtak a Kevin Jamesszel közös A dilemma forgatásáról, és arról számoltak be, hogy James mellett Vaughn is csak az asszisztensein keresztült rendelt a pincérektől, azokat

a rajongókat pedig konkrétan elküldte melegebb éghajlatra,

akik vették a bátorságot, hogy köszönjenek neki.

Vince Vaughn sem az a kellemes ember Forrás: HBO

Egy courters nevű felhasználó budapesti élményeit osztotta meg a színésszel kapcsolatban: „Ugyanazon a helyen evett a Liszt Ferenc téren, ahol én. Sosem döbbentem még le annyira az életemben, mint amikor őt figyeltem, ahogy kenyérdarabokkal dobálja a pincérnőt, hogy felkeltse a figyelmét.

– írta.

Elzavart egy nyolcéves autogramkérőt

Ugyanitt panaszkodtak többek között Tony Danzára is, aki a Taxi és a Ki a főnök? sikere után saját show-t is kapott. A színész a nyolcvanas években Torontóban forgatott, ahol az essen-toronto nevű felhasználó akkor nyolcéves bátyja autogramot kért tőle – mire Danza mogorván elhajtotta, szó szerint

azt mondta neki, hogy kopjon le.

A gyerek sírva futott a közel kétméteres, százkilós apukához, aki kérdőre is vonta a színészt – az pedig sűrű bocsánatkérések közepette adott gyorsan egy aláírást.

Tony Danza mindig jól hozta a suttyó figurát Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A hotelpultra borította a reggelit

Az amerikaiak kedvelt vígjátéksorozatának, a Seinfeld-nek a főhőse, Jerry Seinfeld is rendszeresen megsérti híveit, a panaszáradat alapján lassan már többen vannak, akik csak volt rajongóként hivatkoznak magukra. Egy férfi mesélte, hogy kosárlabdacsapatával együtt futott bele egy hotel előtt a színészbe, aki minden előzmény nélkül „hülye faszok”-nak titulálta őket, később a hotelpultra borította a reggelijét, mivel nem ízlett neki a főtt tojás – és ez csak egyetlen beszámoló.

Nem akar idiótákkal beszélgetni

A saját show-t is vezető Rachael Ray főzőműsorának a védjegye, hogy földhözragadt fogásokat készít el benne, amire nagyjából harminc percet kell rászánnia egy háziasszonynak. Ehhez képest

Ray nem egy kellemes vendéglátó,

legalábbis műsorának közönségéből sokan panaszkodtak arra, hogy hidegen, esetleg kifejezetten agresszívan viselkedik a stúdióban a felvételek között. Volt olyan is, hogy megkérte egy hotel recepciósát, tartsa távol tőle az esetleges érdeklődőket, mert „nem akar idiótákkal beszélgetni”.

A szomszédokat is felidegesítette

Gwyneth Paltrow-t elsősorban filmekből ismerjük, mostanában azonban erősen tart a tévé felé, a Glee-ben komolyabb szerepet kapott, és vendégszerepelt a The New Normal-ban és a Web-terápiá-ban is.

Az egyik legraplisabb színésznőnek számít Hollywoodban,

a szomszédjai is nehezteltek rá egy engedély nélkül felhúzott kapu miatt, egykori osztálytársa szerint már a középiskolában nagyon el volt szállva magától.

Gwyneth Paltrow már kamaszként el volt szállva magától Forrás: AFP/Steven Henry

Paltrow egy kijelentésével a rajongói jó részét is megsértette – az anyukákat legalábbis biztosan. Azt találta ugyanis mondani, hogy a színészet mennyivel keményebb munka, mint dolgozó anyának lenni, nem is érti, hogyan akadhatnak olyanok, akik emiatt panaszkodnak.

Egész Amerikát megbántotta

A legközelebb a Scream Queens-ban látható Ariana Grande még tovább ment, mondhatni az Egyesült Államok teljes lakossága kiakadt rá, amikor napvilágot látott egy bolt biztonsági kamerájának felvétele. De mivel bőszíthette fel a népet ennyire a színésznő?

– mondta, miközben fánkot vásárolt.

Mi a helyzet itthon?

Itthon is akadnak az ismert emberek között, akik

nem tartják túl sokra azokat, akik figyelik őket a tévében.

A legdurvábbat talán Baukó Éva posztolta, reagálva arra, hogy sokak szerint nem csinál semmit: „Azért, hogy az unalmas, másokon csámcsogó dagadt picsájú otthon ülő nyanyákat le tudjuk ültetni a tévé elé, nagyon sok munkába telik! Azért, hogy ők szórakozhassanak! Úgyhogy szerintem mindenki sepregessen a saját háza táján! És a megkeseredett nyanyáknak üzenem és a ’csúnya’ embereknek: Nyaljatok sót!!!” – írta.

Baukó Éva nem a finom stílusáról híres Forrás: VV Éva / Facebook

Tóth Vera a kommentelőkre akadt ki egy alkalommal:

Nem vagyok kíváncsi az ’úgy néztél ki tegnap este a Dalban, mint egy tuskó kék festékkel leöntve’ típusú véleményekre. Ő mondjuk biztos jobban érzi magát ettől, mert szürke, unalmas élete egy nagy rakás szar, és ebben éli ki magát” – posztolta a Facebookon.

Vannak, akik szofisztikáltabban fogalmazzák meg a véleményüket, a lényeg azonban ettől aligha változik: „Minél kevesebb kultúrát fogyaszt az ember, annál inkább jellemző rá, hogy a képernyő előtt tölti az idejét.

és olyan botrányos témák hozzák lázba őket, mint a megcsalás és az anyjuk halálát zokogva mesélők” – mondta nemrég Hajós András, hiába adja az ő bevételeinek is jó részét a tévé.