Halottak térnek vissza az új sorozatban

Feltámadtak
Vágólapra másolva!
Júniusban új sorozat indul a FOX műsorán Feltámadtak (Resurrection) címmel. A Jason Mott: The Returned című könyve alapján készült sorozatban egy amerikai kisvárosban rejtélyes dolgok történnek.
Vágólapra másolva!

Minden a nyolcéves Jacob megjelenésével kezdődik. Az első epizódban az amerikai kisfiú egyedül ébred egy kínai rizsföldön, és fogalma sincs, hogy miként került egy ilyen távoli helyre, csak arra emlékszik, hogy az otthona a Missouriban található Arcadia. Amikor egy bevándorlási ügynök, Martin Bellamy (Omar Epps) elviszi őt az említett városba, a régi családi házban egy idős házaspárt találnak, akiknek valóban volt egy Jacob nevü gyermeke,

ám a fiú több mint 30 évvel ezelőtt meghalt egy balesetben.

A döbbent család megpróbálja feltárni a rejtélyt, amiben Fred Langston seriff (Matt Craven) segítségére is számítanak. Langston seriff ugyanabban a balesetben veszítette el a feleségét 30 évvel ezelőtt, amikor az asszony Jacob életét próbálta megmenteni.

Feltámadtak Forrás: ABC

A városba visszatért kisfiú, aki az elhunyt Jacobnak vallja magát, olyan titkokat tud a saját halálával kapcsolatban, amelyet senki más nem ismerhet. A titkoknak a seriff lánya, Maggie jár utána, ugyanis amit a kisfiú állít, nagyban eltér az általa eddig ismert verziótól. Hamarosan azonban további rejtélyes idegenek is érkeznek Arcadia városába, ugyanis nem Jacob az egyetlen visszatérő.

A Feltámadtak sorozatot június 16-tól keddenként 21 órakor vetíti a FOX.