A kutya sem nézi a tévés jósműsorokat

tévés jós
Vágólapra másolva!
Noha a TV2-es Asztro-világot és az RTL-es Asztroshow-t jóformán senki nem nézi a Nielsen mérése szerint, vélhetően még így is üzlet ez minden félnek. Február 16-án reggel és délután még vitézkedett a TV2, de este már simán az RTL Klub nyert.
Vágólapra másolva!
Forrás: Origo

A 18-49-es korcsoport van soron: ebben igen rosszul teljesített hétfőn a Ma reggel című műsor, a Mokkától nagyon kikapott, de még az RTL-es rajzfilmcsokor és a reggeli Híradó is felülmúlta. A médialiftben lefelé halad még az Asztro-világ, amely a Nielsen mérése szerint jó húsz percig nulla százalékon állt. Felfelé megy viszont Barabás Éva, ugyanis a Fókusz alatt érte el az egész estét megnyerő RTL Klub a legmagasabb közönségarányt.

Délután az ötven alatti felnőttek a Magánnyomozókat nézték a TV2-n, majd az Éjjel-nappal Budapest ismétlését az RTL Klubon. Eztán megint a TV2 vezetett a Macska című szériával, Dr. Tóthra pedig még nem kaptak rá a tévézők, mert még Fiorella is verte nézettségben. Az esti diagramot mutatjuk is, sok kommentárt nem is nagyon lehet hozzáfűzni: csak a Barátok közt utáni reklám alatt közelítette meg a TV2 az RTL-t, de csak 1-2 percre, fordítani nem tudott.

Nézze meg nagyban! Forrás: Nielsen

Ami a csatornákat illeti, az RTL Klub 15 százalékára a TV2 11,6-tal tudott válaszolni, nyilván izgatottan várják már a Róna utcában az Éden Hotel rajtját. Az ötven éves kor alatti felnőtt nézőknél négy másik csatorna is megelőzte az M1-et, amelynek jelen formájában szűk egy hónapja van hátra.

Forrás: Nielsen

Ha kíváncsi arra, hogy a Nielsen hogyan méri a tévétársaságok nézettségét, akkor kattintson ide.

Szavazzon!

Ön hisz a tévében látható asztro- és jósműsoroknak?