Charlie Sheen visszatér a Két pasi meg egy kicsibe?

Charlie Sheen Anger Management
Charlie Sheen
Vágólapra másolva!
Noha a karakter halott, elképzelhető, hogy felbukkan az utolsó részben.
Vágólapra másolva!

Bár a sorozatos botrányok után a CBS és a Warner Bros. 2011-ben kirúgta Charlie Sheent a rá tervezett szituációs komédiából, karakterét, Charlie Harpert pedig megölték, elképzelhető, hogy mégis felbukkan az utolsó részben (hiszen a tévében bármi előfordulhat, emlékezzünk csak Bobbyra a Dallasból, aki meghalt, majd egy év után visszahozták).

Charlie Sheen Forrás: FX

Sheen szerint minden képlékeny. „Én szerettem volna az utolsó epizód részese lenni, rájuk vártam. Ugyanakkor a hírek, amelyeket hallottam, nem a legjobbak. Viszont ebben az iparágban a dolgok napról napra változnak" – nyilatkozta, jelezve, hogy ő nyitott lenne az együttműködésre.

A Két pasi - meg egy kicsi stábjánál és a producereknél akkor telt be a pohár, amikor Sheen egy rádióinterjúban mindennek elmondta a széria alkotóját, Chuck Lorre-t. Az író-producert bohócnak és sarlatánnak nevezte, zsidó származásával élcelődött, majd lopással vádolta őt és a sorozatot adó CBS-t is - a Két pasi - meg egy kicsi-t pedig saját show-jaként aposztrofálta. Ezek után nehéz elképzelni, hogy visszahozzák, bár nyilván az idő sok sebet meggyógyít, és az egykori Charlie Harper feltűnése ragyogó nézettséget produkálna.

A színész roppant szórakoztató ámokfutásáról itt írtunk hosszabban.