Dér Heni: Nyilván nyerni szeretnék

Dér Heni, A Dal
Vágólapra másolva!
Dér Heni a tavalyi évben az Ég veled! című dalával került be A Dal legjobbjai közé, idén pedig ismét láthatjuk majd az Eurovíziós Dalfesztivál magyar előválogató show-jában, amely január 24-én indul az M1-en és a Duna Worldön. Az énekesnő az Origónak elmondta, hogy szeretné megkedveltetni új dalát a nézőkkel, és büszkeséggel tölti el, ha az ország szavazatokkal támogatja.
Vágólapra másolva!

Úgy gondolja, A Dal jó lehetőség arra, hogy a műsor követői megismerjék a legfrissebb magyar slágereket, és évről-évre hallják az új szerzeményeket. "Megmutatjuk a nézőknek a friss zenei palettát, amit már önmagában nagyon jó dolognak tartok. Tavaly nagyon megszerették a versenydalomat, remélem idén is sokaknak tetszik majd az Ébresztő. A mezőny ezúttal is nagyon színes, de mind a harminc dalt egyelőre nem tudtam végighallgatni. 2015-ben a tavalyinál több lesz a friss, lendületes szerzemény, pergősebbek, gyorsabbak lettek a bekerült dalok. Nőtt az angol nyelvű szövegek száma, emiatt külön örülök annak, hogy az én dalom a magyar bázist erősíti."

Tavaly is ott volt A Dal legjobbjai közt Forrás: Dér Heni

Most jelent meg első szólólemeze Intro címmel, következő célként pedig azt tűzte ki, hogy bekerül A Dal-ba, ami szintén sikerült. Bár a középdöntőig jutásnak is örülne, nagy álma az Eurovízióra való kijutás. "Egészséges versenyszellem van bennem, így hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem akarom megnyerni a műsort. Nem jó, ha nem cél a kijutás, de kétségkívül az is öröm, hogy több száz jelentkező közül sikerült a legjobbak közé jutnom" - mesélte.