Kiesőket hoz vissza vasárnap a Rising Star

Rising Star
Vágólapra másolva!
A TV2 tehetségkutatójában jelenleg tizenkét énekes van versenyben, az előző két párbajadás során megfeleződött a mezőny. A csatorna egyelőre titkolózik, és csak annyit árulnak el, hogy meglepetéssel készülnek.
Vágólapra másolva!

A Rising Star zsűritagja, KERO titokzatosan nyilatkozott arról, hogy milyen meglepetésre számíthatnak a nézők. "Jók a hangok, izgalmasak és szimpatikusak az emberek. Nem csak azért fontos ez a műsor, mert új tehetségeket ismerünk meg, hanem amiatt is, hogy a nézők rájönnek, hogy foglalkoznunk kell a zenével. Ezzel a tizenkét emberrel nagyon szűk lett a mezőny, és azt éreztük, hogy a közönségnek is vannak vágyai, szerették volna ha mások is bejutnak"- hangzott el a Mokká-ban.

"Van négy-öt ember, akikért kiállnak, és köztünk is van vívódás. Itt tényleg lehetséges, hogy kiestek olyanok is, akik egy másik rendszer szerint nem estek volna. Nagy meglepetésre készülünk, vasárnap fogjuk bejelenteni" - tette hozzá.

Bár hivatalos tájékoztatást nem ad a csatorna, nem nehéz kitalálni, hogy a párbajadásban kiesett énekesek életére lehet hatással a változás, amire készülnek.

Egyelőre csak annyit árulnak el, hogy meglepetés lesz a vasvárnapi adásban Forrás: TV2