Tatár Csilla emlékezetes percei a TV2-nél

Tatár Csilla
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra, Szabó Zsófi után decemberre is jutott egy tévés átigazolás, Tatár Csilla a közmédiához megy át, pénteken vezeti utoljára a Mokkát. Emlékezzünk pár régi képpel és videóval képernyős munkájára!
Vágólapra másolva!

„Amikor az egyetemre felvételiztem, nem is volt kétséges, hogy levelezőre megyek, mert mindenképp dolgozni akartam mellette. Először a repülőtéren, egy terminálfejlesztési kft.-nél voltam asszisztens, majd - még mindig tizennyolc évesen - a TV2-höz kerültem, az Aktív-ban és a Magellán-ban kezdtem gyakornokként. A riportereknek kellett interjúalanyokat szerveznem, kazettákat kiszkriptelnem, ilyesmik, aztán egyre inkább belejöttem, és elkezdtem önállóan, a saját témáimat forgatni, persze egy tapasztalt riporter segítségével. Végül hat hónap után lettem önálló riporter" – mesélt az Origónak 2010-ben a kezdetekről Tatár Csilla, aki egy darabig még nem nyilatkozhat MTVA-s munkájáról.

Tatár Csilla 2010 elején Forrás: Origo

Tizennyolc évesen kezdett tévézni, Gönczi Gábort pedig huszonkét évesen ismerte meg. „Amikor átmentem a Fókusz-hoz másfél-két évre dolgozni, annak is pusztán szakmai oka volt: jó döntés is volt, de aztán kaptam egy jobb ajánlatot, úgyhogy visszajöttem a TV2-höz. A magánélethez ennek semmi köze, baj is lenne, ha lenne. Gáborral nem a munka hozott minket össze, hanem egy esküvő. Az unokabátyám lagziján ismerkedtünk meg, ahol ő a menyasszony gyerekkori barátjaként volt jelen" – emlékezett.

Akkor még a hosszú hajban hitt Forrás: Origo

A TV2-nél az Aktív mellett más műsorokban is feltűnt, ott volt a Megasztárban, illetve készített egy Macsólabor című reality-szerűséget is, ebben számos show producerével, Illés Gabriellával kevésbé jó adottságú fiúkat gyúrt át igazi macsókká. Alapvetően a ProSiebenSat.1-on ment egy hasonló formátum, ezt egy kicsit átalakították. Nyolc héten keresztül ment.

Megasztár és Mokka

Számos vicces eset történt meg vele az évek során, alább egy sztori: „A rémálmokat nem szoktam vizualizálni, mert félek, hogy valóra válnak. Nagyon kínos szituációba még nem kerültem, inkább csak vicces helyzetek álltak elő a forgatásokon. Az egyik a Megasztár 1-hez készített interjúkhoz kötődik: az egyik versenyző édesapjával beszélgettünk, aki már reggel eléggé kapatos volt. Az operatőr mondta neki, hogy kérem, nézzen a Csillára!, mire a bácsi elkezdte a plafont bámulni - ő ugyanis a csillárra gondolt. A stábtagokkal annyira elkezdtünk nevetni, hogy végül képtelen voltam megcsinálni az interjút, soha nem is került adásba" – mondta.

A Mokkában eleinte csak beugró volt, de idővel megkedvelték a kollégák és a nézők, jó nézettségi számok is igazolták. „A stúdióban dolgozni nyilván sokkal kényelmesebb dolog: a Mokká-hoz olyankor 'csak' fél ötkor kell kelni, nem kell előtte két-három órát utazni, kint állni a hidegben. Arról nem is beszélve, hogy sok ember munkája van egy ilyen reggeli műsorban: csapatban tudsz dolgozni, ami teljesen más érzés" – mesélte erről.

A végén pedig négy videó. Az elsőt azért szerették a tévézők, mert talán itt mutatta meg magát először bikiniben:

Az alábbi videó főképp a dekoltázsról szól:

Alább az látható, amint a stúdióban rááll egy két ponton kitámasztott férfi hasára:

Itt pedig elárulja, hogy szerinte mi szexis, és milyen gyakran próbálja elcsábítani férjét: