Mick Jagger Scorsesével készít sorozatot

VERTICAL CINEMA MUSIC ROCK MUSIC ATTITUDE FILM DIRECTOR SMILING SINGER MUSICAL GROUP OPEN-MOUTHED CINEMA POSTER EFFIGY PRESS CONFERENCE
Rolling Stones frontman Mick Jagger (R) and director Martin Scorsese pose for photographers at a press conference for Scorsese's new movie about the band called "Shine A Light" in New York on March 30, 2008. AFP PHOTO/Nicholas ROBERTS
Vágólapra másolva!
Mick Jagger és Martin Scorsese az 1970-es évek New Yorkjának zenei világáról forgat, a végeredmény az HBO-n lesz látható.
Vágólapra másolva!

Az HBO újabb sorozatot rendelt a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó alkotópárosától, Martin Scorsesétől és Terence Wintertől. A széria a hetvenes évek New Yorkjában játszódik, főszereplője egy Richie nevű producer (Bobby Cannavale), az American Century Records nevű lemezkiadó alapítója, akinek nagyon jó füle van az új tehetségekhez, és tud bánni a szexet és drogot hajszoló rocksztárokkal is.

A feleségét a Doktor House Tizenhármasa, Olivia Wilde alakítja, producerként pedig a Rolling Stones frontembere, Mick Jagger és a Totál szívás alkotója, George Mastras is közreműködik. Scorsese és Jagger nem először dolgoznak együtt, 2008-ban készült már egy közös dokumentumfilmjük is, a Rolling Stones Scorsese szemével.

Dolgoztak már együtt korábban is Forrás: AFP/Nicholas Roberts