Az egyik pizsamában, a másik cowboyszerelésben tárgyalt

- VERTICAL MUSICIAN SINGER BUST HAT MUSIC MUSIC FESTIVAL CONCERT ON STAGE
US musician Bob Dylan performs during the second day of the Hop Farm music festival in Paddock Wood, Kent, on June 30, 2012. AFP PHOTO / BEN STANSALL
Vágólapra másolva!
Bob Dylan a kilencvenes években írt egy vígjátéksorozatot az HBO-nak, amelyet a csatorna meg is vett, mégsem lett belőle semmi. 
Vágólapra másolva!

A Seinfeld és a Törtetők író-producere, a Borat-ot is rendező Larry Charles a You Made It Weird című podcast adásban számolt be arról, hogy a kilencvenes években Bob Dylannel terveztek egy vígjátéksorozatot, amelyben az énekes is szerepelt volna. Charles elmondása szerint az ötlettel is Dylan kereste meg, aki Jerry Lewis stílusában képzelte el a komédiát, és kifejezetten az HBO-ra szánta a szériát.

Bob Dylan a sorozatírással is megpróbálkozott Forrás: AFP/Ben Stansall

El is mentek tárgyalni a csatornához - Charles pizsamában, Dylan cowboyszerelésben -, az akkori elnök, Chris Albrecht pedig igent mondott a produkcióra. Amint kiértek azonban a lifthez, Dylan kijelentette, már nincs is kedve az egészhez, nem akar bohócot csinálni magából - társa nem ellenkezett, de az alapanyagot még évekig gyúrták, végül ebből született meg 2003-ban Az utolsó akkord című film. Az egész sztorit itt olvashatja hosszabban angolul.