Élő adásban akadt ki Bochkor Gábor

Bochkor
Vágólapra másolva!
A Music FM műsorvezetője kiosztotta az egyik betelefonálót, miután a férfi egy ízléstelen példával, Bochkor lányát is megemlítve akarta meggyőzni az igazáról.
Vágólapra másolva!

Az Önindító-ban a Márton napi libavágás volt a téma, ami indulatokat váltott ki néhány hallgatóból. Bochkor Gábor, Pordán Petra és István Dániel arról elmélkedtek, mi lenne, ha a libákat nem vágnák le, hanem csak a lábukat amputálnák, hisz úgyis azt fogyasztják legszívesebben az emberek.

A poénosnak szánt felvezetés nem minden hallgatónak tetszett, a műsorvezetők hiába mondták el, hogy csupán egy elméleti felvetésről van szó, nem gondolják komolyan. Egy férfi betelefonált élő adásban, és egy meglehetősen ízléstelen példával akarta meggyőzni a rádiósokat az igazáról. "Gábor! Van neked egy lányod, vágasd le az ő lábát, és majd elválik, hogy neki jobb-e úgy" - hangzott el a keddi adásban.

Bochkor Gábor rögtön jelezte, hogy ez egy nagyon rossz példa, és ők különben sem gondolták komolyan, de a felbőszült hallgató nem hagyta abba, tovább ragozta véleményét. A Music FM műsorvezetője igyekezett először higgadtan reagálni, majd kiakadt és kiosztotta a hallgatót, akit végül ki is kapcsoltak az élő adásból. Az esetet a Blikk írta meg először.

Bochkor Gábor nem viselte jól az egyik telefonálót Forrás: Morzsi Gábor