Krasznai Tünde: Az emberektől jobban tartok, mint az állatoktól

Celeb vagyok ments ki innen Celeb vagyok ments ki innen, RTL
Celeb vagyok ments ki innen
Vágólapra másolva!
Fóbiái miatt nem mondott rögtön igent az RTL Klub- nak, mikor felkérték, hogy repüljön velük Dél-Afrikába és költözzön be a dzsungelbe kilenc társával. Megnézett pár korábbi Celeb vagyok, ments ki innen! részt, többször átgondolta, hogy mekkora élményre tehet szert, és végül vállalta a kihívást. A dzsungeles reality október 6-án kezdődik, Krasznai Tünde a félelmeiről mesélt.
Vágólapra másolva!

"Tériszony, félelem a bezártságtól és a rovaroktól" -foglalja össze fóbiáit. Bár egy macskát szívesen megsimogat, ha több kígyó mászik fel a lábán vagy csótányt kell megérintenie akkor retteg. "Nagyon furcsa kézben tartani egzotikus állatokat, elsőre izgalmas a tapintásuk, de ahogy megmozdulnak, elönt a félelem. A pókokat nagyon utálom, de általánosságban is elmondható, hogy az állatok nem a legjobb barátaim."

„A sors iróniája egyébként, hogy mikor az X-Faktor -ban szerepeltem, akkor az emberektől féltem, most pedig az állatoktól és a körülményektől. Aggódom nagyon, hogy milyen lesz a szabadban ennyi időn keresztül, és ahogy mondtam, nem nagyon szeretem a hüllőket, de az mondható el rólam, hogy az emberektől jobban tartok, mint az állatoktól" -mesélte.

Fotó: Polyák Attila

A Celeb vagyok, ments ki innen! -re úgy tekint, mint egy második X-Faktor -ra, sok hasonlóságot lát a két verseny között. "Most nem énekelni és zenélni kell, de ez is óriási feladat lesz, ami tanulással és fejlődéssel jár. Olyan helyzetekbe kerülök, és olyan emberekkel kerülök össze, amiket és akiket korábban nem ismertem, teljesen idegen szituációkat teremtenek számomra, amikben helyt kell állnom. Nagyon érdekel a dzsungel, még sosem jártam más kontinensen, bizonyára ez is olyan élmény lesz számomra, amire örökre emlékezni fogok."

Lélekben felkészülni nem lehet, de testben mindenképp szeretne a topon lenni, mire indulnak. "Egészségesebben étkezem, és rendszeresen sportolok, főleg futni járok. Oda kell figyelnem a testemre, hogy fizikailag képes legyek legyőzni az akadályokat. Olyan típus vagyok, aki mindent kipróbál az életben, amit csak lehet, és ez a műsor is egy ilyen dolog számomra. Spontán, bármihez tudok alkalmazkodni. Volt már olyan időszak az életemben mikor nem tudtam enni, úgyhogy az ételhiánytól nem félek. Úgy fogom fel, hogy egy tisztulásos folyamat, böjtölés és fogyókúra együttese."