Berki Krisztián: Puzsér egy irigy fanyalgó

berki
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián az Édes Élet egyik adásában azt fejtegette, hogy annak örülne, ha királyságában Puzsér Róbert lenne az udvari bolond. A kritikus közösségi oldalán erre úgy reagált, hogy a „rosszul kitalált" Berkin kívül a TV2 munkatársai is szégyelljék magukat, jobb lenne ha mindannyian magukba néznének. A celeb ezen felbuzdulva ismét beszólt Puzsérnak.
Vágólapra másolva!

Közösségi oldalán néhány mondatot idézett Puzsér korábbi reakciójából, majd többször Köz(ismert) Kritikus Úrnak és Fizetetlen Udvari Bolondnak szólította. A kritikusra kiakadt Berki nehezményezte, hogy ízléstelen médiablöffként ír róla Puzsér.

"Réges-régen, a királyi udvarokban volt egy személy, akinek az volt a feladata, hogy mindennemű ellenszolgáltatás nélkül szórakoztassa a királyi udvartartást. Ő volt az udvari bolond. Kritikus Úr, örömmel tölt el, hogy minden fizetség nélkül tolja az udvari bolond szerepet. Csak a környezet más. Nem a királyi vár, hanem a kereskedelmi média adja a terepet. Nekem tulajdonképpen nem kell tennem semmit, mégis vitriolos hangnemben pöröl velem kapcsolatban" - kezdte a visszavágót Berki.

Berki Krisztián Forrás: Facebook

„Egy a különbség köztünk. Önnek körömszakadtáig kell küzdenie, hogy médiaPERCemberként folyamatosan felhívja magára a figyelmet, nem lehet ön azonos önmagával, állandóan a kritikus attitűdöt kell malaclopó palástként magára vennie. Valaki egyre sikeresebb lesz, valaki pedig egyre agresszívebben kritizál. Elég kényelmetlen lehet így élni a mindennapokban" - folytatta.

Puzsért irigynek nevezte, aki szerinte csak egy állandó fanyalgó, aki „üstökösnek képzeli magát, de hullócsillag csupán, aki kezét-lábát töri, hogy megmondhassa a tutit." Viselkedését kizárólag figyelemfelkeltésnek tudja be, s magát ellentétbe állítja vele: „Én nem játszom meg magam, hogy bekerüljek a média fősodrába. Olyan vagyok, amilyennek látnak, ezért néznek, figyelnek, követnek az emberek." Berki reménykedve várja az újabb reakciót, „kellően udvari bolondos stílusban."