Egyensúlyozás a politika és a bulvár közt – lement a jubileumi Mokka

Mokka
Vágólapra másolva!
Falus Ferenc, Rogán Antal, pajkos oroszlán, vihar adás közben - lement a jubileumi Mokka-adás.
Vágólapra másolva!

A korábbi műsorvezetőké volt a terep szeptember 8-án a Mokkában, ugyanis tízéves lett a TV2 reggeli műsora. Némi politikai csevej, gyurcsányozás, Falus Ferenc és Rogán Antal után már a jubileumra összpontosított a stáb, emlékezett Havas, Liptai – ők az Origónak is elmeséltek pár sztorit a múltból.

Jakupcsek Gabriella és Azurák Csaba azt az adást idézte fel, amikor rájuk tört a vihar egy balatoni adás során. Akkor amúgy a téma a „szex a szabadban" volt, amire a két műsorvezető úgy emlékezetett, hogy amikor megkapták a bulváros témákat, többször gondterhelten összenéztek, mert inkább közéleti ügyekre mentek volta rá. „Egyikünk sem egy celebpartikon pörgő figura" – magyarázta Azurák, Jakupcsek pedig hozzátette, hogy „menekültek a mélybulvártól", a szabadtéri szex-téma pedig neki azért is volt fura, mert akkor épp a negyedik-ötödik hónapban volt.

Tornóczky, Papp Forrás: TV2

Tornóczky Anita és Papp Gergő is párban voltak egy időben, előbbinek az volt a problémája, hogy rossz színésznő lévén, mindig az arcára volt írva, ha a vendég vagy a téma egyáltalán nem érdekelte. „Akkor éreztem, hogy megérkeztem a szakma csúcsára, amikor le kellett spriccelni Kiszel Tünde mellét egy vizes póló versenyen" – mesélte Tornóczky némi szarkazmussal. Papp szerint elvileg zrikálnia kellett volna műsorvezető társát, de ehhez általában nem volt kedve. „Látom, hogy felkészült, akkor minek baszku..." – magyarázta, leharapva a mondat végét.

10 éves a Mokka Forrás: TV2

Vujity Tvrtko Joshi Bharattal érkezett, majd Pachmann Péter is csatlakozott, ők zárták a volt műsorvezetők sorát. Az indiai sorselemzőről azt a jelenetet játszották be, amikor nem volt elég, hogy lufik lógtak róla, még kapott egy hiperaktív kölyökoroszlánt is a kezébe, amely feltűnően hevesen kapálózott, nyalogatta arcát, és alig lehetett levenni róla.

Forrás: TV2