Visszatérnek a Hódító hódok

Hódító hódok
Vágólapra másolva!
Szeptember 4-től a kilencvenes évek meséi térnek vissza a Nickelodeonra. A Hé, Arnold!, a Hódító hódok, és a Fecsegő tipegők tűnnek fel a csatorna honlapján.
Vágólapra másolva!

Arnold, a Hé, Arnold! főszereplője egy kilenc éves szőke srác, aki idős nagyszüleivel él. Távirányítóval tartja rendben szobáját, és a feje rögbilabda formájú. A nagysikerű animációs sorozat epizódjaiban a korához képest érett fiú az iskolatársai, a barátai, a szomszédjai problémáit kísérli meg megoldani. Arnold mellett visszatérnek hódok: Norbert és Dugó, akik utcára kényszerültek, mikor anyjuknak újabb kölykei születtek. Lazák, élvezek az életüket, sokat esznek és azt csinálnak, amit akarnak. Az 1997-től futó Hódító hódok című rajzfilmsorozatban fontos feladattal néznek szembe a főhősök: Dugó és Norbert saját gátjuk megépítésén fáradoznak.

Forrás: Nickelodeon

Tommy, Chuckie, Phil, Lil, az ördögi Angelica és Dil, azaz a Fecsegő Tipegők is előkerülnek. A rajzfilmsorozatban a csöppségek szemszögéből figyelhetjük a felnőttek világát, és azt, hogy pelenkásoknak milyen hatalmas problémákkal kell szembenézniük. A három klasszikus a Nickelodeon honlapján lesz elérhető, és minden csütörtökön öt újabb résszel jelentkeznek. A későbbiekben olyan világhírű sorozat is felkerül majd az oldalra, mint a Rocko.