Patrick Duffy megölné kollégáját egy dal miatt

TBS / TNT Upfront 2014 - Green Room GettyImageRank3 VERTICAL USA New York City ACTOR Madison Square Garden Patrick Duffy Arts Culture and Entertainment Attending The Theater Turner Broadcasting System Turner Network Television Upfront
NEW YORK, NY - MAY 14: Actor Patrick Duffy attends the TBS / TNT Upfront 2014 at The Theater at Madison Square Garden on May 14, 2014 in New York City. 24674_002_0169.JPG Dimitrios Kambouris/Getty Images for Turner/AFP
Vágólapra másolva!
Patrick Duffy egy interjúban első plátói szerelméről mesélt, egyik kedvenc filmjéből idézett, és elmondta, miért ölné meg Gabe Kaplan komikust.
Vágólapra másolva!

A Dallas Bobbyja, Patrick Duffy a képernyőn keresztül először Lynda Carterbe lett szerelmes, aki a The Wonder Woman, vagyis A Csodanő címszerepében sok férfinézőt elkápráztathatott 1975 és 1979 között. Duffy aztán különösen boldog volt, amikor 1991-ben a Danielle Steel: Apu című tévéfilmben össze is került Carterrel, sőt a történet szerint nemcsak hogy csókot váltottak a képernyőn, de össze is házasodtak. A színésznő állítólag akkor csókolózott először kamerák előtt.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris


Duffy az Entertainment Weeklynek azt is elmesélte, van otthon néhány relikviája, amely ma már a popkulturális örökség részének tekinthető, 1977-es sorozata, a Man from Atlantis forgatásáról ugyanis több mindent hazavitt - a forgatókönyvek mellett van neki egy pár abból a sárga fürdőnadrágból is, amelyben feltűnt a főcímben:


Bobby a Dallas-ban mindig megfontolt és összeszedett, Duffy azonban másnak tűnt, amikor arról beszélt, hogy a legszívesebben megölné komikus kollégáját, Gabe Kaplant - vagy legalábbis jól ráütne egy bottal, ha összetalálkoznának az utcán. Kaplan főszereplésével készült ugyanis 1975-től a Welcome Back, Kotter című szitkom, amelynek főcímzenéje a négy évad alatt annyira beleégett Duffy agyába, hogy gyakran még manapság, az új Dallas forgatásán is énekli magában - és lassan már az őrületbe kergeti. Más kérdés, hogy emiatt nem Kaplant, hanem a Lovin' Spoonful frontemberét, John Sebastiant kellene hibáztatnia, ő írta ugyanis a dalt:


Duffy végezetül elárulta azt is, hogy mi a kedvenc filmes idézete, és mennyire örül neki, amikor valaki ráismer a jelenetre. "Szólj, hogy mikor!" - mondta Val Kilmer a Tombstone - A halott város-ban egy feszült pisztolypárbaj közepén, amikor ellenfele azt ígérte, hogy hamarosan megszabadítja őt a szenvedéstől. Duffy szerint ez az egyik legjobb alakítás, amit színésztől valaha látott:


Az interjút eredetileg az Entertainment Weekly készítette.