Valójában Malek Miklóst váltja az X-Faktor új mentora

X-Faktor
Vágólapra másolva!
Csak néhány hete utazott vissza Magyarországra Little G Weevil.
Vágólapra másolva!

Néhány hete utazott vissza Magyarországra Little G Weevil, hogy az X-Faktor új mentoraként belevethesse magát a műsor előkészületeibe. Little G tíz éve költözött Amerikába, hogy szerencsét próbáljon, mára sikeres, nemzetközileg is elismert blueszenész lett. A tavalyi International Blues Challenge győzelme után most újabb díjra esélyes: Moving című lemezét a Blues Blast Music Awardon „Az év legjobb akusztikus albuma” kategóriában jelölték - közölte az RTL.

„A Blues Bast Music Award jelöltjeit minden évben egy 40 fős producerekből, szakújságírókból, menedzserekből, koncert- és fesztiválszervezőkből álló szakzsűri választja ki 12 kategóriában.Ezen a lemezen nagy kockázatot vállaltam a stílust és hangzást tekintve, és csak reménykedni tudtam, hogy ezt a közönség és a szakma is egyaránt értékeli majd. Hála Istennek sikerült, másfél éven belül ez a negyedik ilyen szakmai elismerés, aminek természetesen nagyon örülök, és egyetlen magyarként a mezőnyben büszke is vagyok rá” – mesélte a jelölésről az X-Faktor új mentora.

X-Faktor Forrás: Facebook

Az RTL Klub tehetségkutatójában Little G Weevil Geszti Pétert váltja a mentorszékben. Herman Péter, a műsor kreatív producere örül, hogy a blues-zenész vállalta a csatorna felkérését. „Az X-Faktor eddigi történetében fontosnak tartottuk, hogy egy olyan ember is legyen a mentorok között, aki túllát a magyar könnyűzenei élet keretein. Malek Miklós ezt képviselte az első három évadban, Geszti Péter távozása után pedig újra lehetőségünk volt egy ilyen formátumú zenészt keresni” – mondta a kreatív producer.