Limuzinnal várták a hét év után szabaduló villalakót

Vágólapra másolva!
Segal letöltötte börtönbüntetését, egy másik Való Világ-szereplő limuzinnal és sörrel várta.
Vágólapra másolva!

„Az utolsó napot a szabadulók zárkájában töltöttem, edzettem, és már a jövőre gondoltam, nem a múltra. A perceket számoltam. Azt mondják, az ember hétévenként változik, velem is ez történt, és vannak már terveim. Miskolcra megyek haza először, a családhoz" – magyarázta a Blikknek a könyvírást tervezgető Segal, akit régi barátja, Indián várt a börtönnél.

A kopasz, kigyúrt, tetovált Segal a harmadik Való Világ-ban bukkant fel, olyan jeles szereplők mellett, mint Frenki, a volt pornós Pandora, a chippendale Tommyboy vagy Indián. Bulvárlapok címlapja után nyomban a villán kívül találta magát, mert fenyegető stílusát és gyakran érthetetlen dörmögését a tévézők nemigen szerették, az első körben kiszavazták a játékból. Czifra Tamás ezután eltűnt a médiából, egészen 2005 júniusáig, ekkor kapcsolták le egy Hollandiából származó, ötvenmillió forintot érő ecstasy- és kokainszállítmánnyal.

Elmondása szerint nem tudott a kocsiba rejtett kábítószerről, csak azért ment ki Hollandiába, hogy fekete táncosnőket toborozzon tervezett éjszakai mulatójába. Segal és társai ellen végül 650 millió forintos összértékű kábítószerrel való visszaélés miatt emeltek vádat.