VV Simon: Ez az ördögi gondviselés volt

Simon, VV6
Vágólapra másolva!
Pestre költözik, beindítja zenekarát. Amint Charlotte kijön a villából, megkéri a kezét, addig pedig festeget, ír, regényeket olvas és szóvicceket gyárt.
Vágólapra másolva!

Sajnálja Simon, hogy kiszavazták a VV6 nézői agresszív fellépése miatt, de nem ütötte volna meg az őt sokat provokáló Vikit. „Hét évig karatéztam, belém nevelték, hogy ne lépjek fel támadólag. Tudtam volna tettetni, de jött egy képszakadás, egy blackout. Egy dobása van mindenkinek, én tizenkilencre lapot húztam ezzel a műsorral, de nem lett huszonegyem. Most az egzisztenciális alapozás jön, mert Simi, a bohóc pedig csak olyan körülmények közt létezik, amelyek ezt indokolják. Budapestre költözöm, beizzítom a zenekaromat" – nyilatkozta az RTL-nek.

Simon, VV6 Forrás: RTL Most

Miközben önmagát nem meghazudtolva olyan szóviccekkel dobálózott, mint „az alpesi humorra szavazok", „garázdálkodj okosabban", „pirítom a lóvét" vagy a „ki mint vesz, úgy arasz", elmondta, hogy 22 éves korában vesztette el a szüzességét, mert addig olvasott. „Most is lesz rá időm, mellette festegetni, írogatni fogok, ha pedig Charlotte kijön a villából, eljegyzem. Szeretem ezt a nőt, aki mellettem lett. Mi máshol, mint a VV6 nem találkozhattunk volna, ez az isteni vagy ördögi gondviselés volt" – tette hozzá.