Tóth Gabi: Vagy nagyon szeretnek, vagy nagyon nem

x-faktor, interjú Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Az X-Faktor egyetlen női mentora úgy érzi, jó döntést hozott, mikor a Mentorok Házában a hét fiú közül Csordás Ákost, Tóth Marcellt és Szabó Ádámot választotta. Bár kapott néhány negatív megjegyzést az adást követően, csapatával maximálisan elégedett, s biztos benne, hogy a fiúk között van az idei győztes.
Vágólapra másolva!

A másfél hónapos közös munka során napról-napra biztosabb lett abban, hogy jól válogatta össze az idei X-Faktor fiú kategóriáját. A fiatal srácok tehetségesek és szorgalmasak, s mindhármukban megvan a szakma iránti alázat, véli Tóth Gabi: „Maximálisan jól döntöttem, és nagyon büszke vagyok a csapatomra, hisz az elmúlt időben iszonyatosan sokat fejlődtek. Nehéz dolgom volt a Mentorok Házában, hisz hét nagyon tehetséges fiú közül négyet haza kellett küldenem. A testvérem sokat segített abban, hogy jó döntést hozzak, így sikerült tisztán látnom a képet. Nagyjából egyet is értettünk a döntésben."

Fotó: Mudra László - Origo

„Mindig is megosztó személyiség voltam, vagy nagyon szerettek vagy nagyon nem. Azt látom, hogy a negatív kritikák mellett az esetek többségében a kommentelők pozitívan állnak hozzám. Nagyon jól esik, hogy a műsor érdekes színfoltjának neveznek, s az is jó érzéssel tölt el, mikor az utcán kisgyermekes családok állítanak le és elmondják, mennyire szeretnek"- mesélte.

Mentorként mindhárom fiúval elégedett, de a versenyzők méltatása mellett a kevésbé előnyös tulajdonságaikról is őszintén beszélt. „Tóth Marcinak az a nagy szerencséje, hogy istenadta tehetsége van és olyan kisugárzása, amit nem lehet megmagyarázni. Tulajdonképpen ezt hívják x-faktornak. 17 éves, kitűnő énektudása mellett ez nagy erőssége. Ő nagyon akar, ami ebben a versenyben elengedhetetlen. Viszont mint minden művészlélek, ő is hullámzik. Ha kicsit rossz élmény éri, hirtelen visszahúzódik a csigaházába és akkor szép lassan le kell szedegetni róla a vázat, míg meg nem jelenik a valódi énje"- tűnődött.

Fotó: Mudra László - Origo

Szabó Ádámot tartja a legrutinosabbnak, a fiatal srácon észrevehető, hogy évek óta jelen van a szakmában: „Nagyon steril, ami a legnagyobb előnye, s egyben a legnagyobb hátránya is. A profizmusából fakad ez a tisztaság, ezért őt kicsit „koszolni kell". Mindent zenészként énekel el, ezért én a próbák során igyekszem neki segíteni abban, hogy előadóként álljon majd a közönség elé."
„Csordás Ákos ízig-vérig férfi, fantasztikusan erős hanggal. Nagyon helyes fiú, aki fiatalos lendülettel és iszonyat jól táncol. Ő olyan, akit mindig tartani kell az útján, mert egy-két mondattal ki lehet zökkenteni egy kicsit, de közösen dolgozunk azon, hogy sikerüljön ezt javítani"- mondta.

Fotó: Mudra László - Origo

„Eszméletlen jó lesz a szombat esti adás, amit nyújtani fognak a versenyzők, az valami hihetetlen! Boldog vagyok, hogy ilyen fiatal tehetségeket találtunk, s nem véletlenül kapta az idei műsor Az új generáció szlogent. Vannak nagyon profi előadók, tehetséges énekesek, s biztos vagyok benne, hogy az én csapatomból kerül ki az idei győztes" – jelezte.