Vágólapra másolva!
Egykor együtt vezették a Pókerarc című vetélkedőt, később egy poén miatt megromlott a kapcsolatuk – de most Vágó elmegy Sebestyén Balázsék új műsorának első adásába. Nem mint volt RTL-es, hanem mint szkeptikus – mondta az Origónak.
Vágólapra másolva!

Egykor ugyanazon csatornán voltak, de egy régi poén után megromlott az időközben a TV2-höz távozó Vágó István és az RTL-en maradó Sebestyén Balázs viszonya. Utóbbi Vadon janival új show-t kapott, a Vundersőn és Zuperszexi első adásába pedig meg is hívták a kvízmestert.

„Valójában Vadon Jani bántotta meg, nem én, de megtettük a gesztust, kértük, hogy jöjjön be. Most úgy néz ki, hogy bejön a műsorba, ez valójában rajta múlik. A show fő újdonsága amúgy, hogy élőben megy majd, azaz nem lehet hirtelen behívni Bélát, hogy jöjjön, mert Pista nem jelent meg" – mondta Sebestyén Balázs a 8.08 – Minden reggel című műsorban.

Vágó az Origo megkeresésére elmondta, hogy évek óta nem járt az RTL-nél, a székházban sem, nemhogy a képernyőn: erre egy darabig nem is volt sok esélye, mert épp a rivális TV2-höz ment vetélkedőt vezetni. „Balázzsal viszont fennmaradtak konfliktusok, és amikor megtudtam, hogy a rádióműsorában nemrég miket mondott az úgynevezett chemtrail-összeesüvésről, akkor kénytelen voltam írni neki egy e-mailt. A kondenzcsíkokhoz fűződő téveszme nálam neuralgikus pont, a Fix tévére készült első tévéműsorom épp erről szólt" – mesélte.

„Kérem a nézőket, olvasókat, hogy ne magyarázzák félre a kondenzcsíkokat az égen. A műsorban is erről lesz szó, remélem, mert én szkeptikusként megyek oda, nem pedig volt RTL-esként" – tette hozzá. A produkciótól úgy tudjuk, hogy főleg másról lesz szó vasárnap, vetélkednek is majd vendég és műsorvezető.