Boros Lajos megy az egykori riválisok show-jába

boros lajos
Vágólapra másolva!
Sebestyén Balázs és Vadon Jani jó ideig a Bumeráng konkurensei voltak a Morning Show-val. Most előbbiek tévéműsorának első adásában a volt ellenfél, Boros Lajos lesz a konferanszié. 
Vágólapra másolva!

Vasárnap este indul a Vundersőn és Zuperszexi, Sebestyén Balázs és Vadon Jani késő esti szórakoztató show műsora: az első adásban máris a volt rivális, az egykori Sláger rádiós, majd Neo FM-es Boros Lajos tűnik fel. „Régi kapcsolat ez, volt csipkelődés, üzengetés korábban. Az első üzenetem az volt, hogy az Enterprise nem fékez le a Hapci fregattért. Ők viszont a helyükön vannak, mi meg nem annyira" – mondta az Origo megkeresésére.

A rádiós riválisok személyesen is ismerték egymást. „Minden rendezvényen összefutottunk, ahol rádiósok felbukkantak. Ilyenkor a szakmabeliek összepacsiztak, váltottunk pár szót... ők is hajnalban keltek, ébernek kellett lenniük egész reggel-délelőtt, ugyanolyan gondjaik voltak, mint nekünk" – emlékezett Boros.

Forrás: MTI/Beliczay László

Megdöbbentő volt neki, hogy megkeresték ezzel az ajánlattal. „Meglepődtem, de ez kihívás is. A műsor nagyrészt élőben lesz, eddig egy beharangozó felvételen vettem részt. Persze a csipkelődés már megy, jó egészséget kívántak addig is, míg adásba kerülök, kérték, hogy ügyeljek a fogaimra, használjak szájvizet" – mondta.

Boros és Bochkor vitt már olyan műsort, amelyet később Sebestyén Balázs kapott az RTL Klubon. „A Kész átverést mi kezdtük el, jó régen: abban az időszakban a műsor felvételének egy része közönség előtt zajlott, show-jellegű, nagyszabású műsor volt. Utána Jáksót, majd Balázst láttam benne műsorvezetőként.

Herman Péter, az RTL Klub kreatív producere elmondta: az új késő esti show műsorban minden héten más konferanszié tűnik majd fel. Boros Lajos vendégszereplése a Vundersőnben bár médiatörteneti esemény, csak egyszeri alkalom.

És lesz-e valaha Bumeráng? Boros szerint lesz még visszatérés: „Mindenki ezt kérdezi... olyan nyomás alatt vagyunk, hogy mindig magyarázkodni kényszerülök. Visszajövünk még, de a rádiózás jövőjét egy mobilalkalmazásban látom."

A Vundersőn és Zuperszexi vasárnap este 9-kor indul az RTL Klubon. A műsorról itt olvashat többet.