Hajdú Péter: A mellőzöttség rágta szét Dömsödi lelkét

Vágólapra másolva!
Az egykor futott talkshow, a Névshowr két műsorvezetője a bulvármédiában és a Facebookon osztja egymást szorgosan.
Vágólapra másolva!

Dömsödi Gábor és Hajdú Péter tíz évig volt munkatárs a Névshowr című műsorban, amelyet utóbbi cége gyártott. Dömsödi könyvében a producerrel is foglalkozik, a Blikkben megjelent részlet szerint Hajdú lett az MTV-ben a fontos ember, aki bármit el tudott intézni az akkori miniszterelnöknél, Medgyessy Péternél, csak azért, mert Tornóczky Anita volt a párja. „Hajdú kezdte élvezni a sikert, ígért és intézkedett, elemében volt, de egy egyeneset még mindig nem tudott kérdezni műsorvezetőként, hiába szorongatta kezében a papírját, amelyen pedig ott szerepelt minden, amit tudnia kell" – írta Dömsödi.

Hajdú a Facebookon válaszolt erre. „A műsor megszünésével, gyakorlatilag Dömsödi Gábor médiakarriere is lassan-lassan véget ért. A mellőzöttség és a sikertelenség elképesztő módon rágta szét az általam egykoron oly sokra tartott extévés lelkét s emlékező tehetségét. Ma a Blikk újságban megjelent állításai egy megkeseredett, mellőzött, irigy ember megdöbbentő vagdalkozása, amelyben az én lejáratásom kapcsán bemocskolja a közszolgálati televízió akkori vezetői és Magyarország volt miniszterelnöke, Medgyessy Péter nevét. Azt hazudja, hogy a közszolgálati tévét gyakorlatilag én irányítottam" – írja.

„Szegény! Ő most odapiszkít, ahonnan evett, gátlástalan hazugságokat ír le rólam, hogy fogyjon a nyomorult könyve. Elárul, hazudozik, vádaskodik" – állítja a Frizbi műsorvezetője, aki állítja, hogy a Névshowr nem Medgyessy regnálása alatt került a MTV-re, hanem 2001-ben. „Amikor kirúgtak bennünket a köztévétől, akkor az ATV engem keresett meg és nem téged. A Frizbi sem Medgyessy miniszterelnöksége alatt indult, hanem jóval később. Sőt, 2009-ben kerültem a TV2-re, akkor sem ő volt a kormányfő. Amit elértem csak magamnak köszönhetem, azt pedig, hogy te - a nagyágyú - mellőzött vagy, azt pedig csak magadnak köszönheted" – írta október 7-én az oldalára, Dömsödinek címezve.