Az Attraction még kevés Amerikához

Vágólapra másolva!
Hiába van Las Vegas-i szerződése a társulatnak, kevesen vannak, és túl sok a feladatuk ahhoz, hogy idén fellépjenek Las Vegasban.
Vágólapra másolva!

Az angol Britain's Got Talent megnyerése után a show-világ egyik legbefolyásosabb producerének, Simon Cowellnek köszönhetően az ­Att­rac­tion csapata egy 400 milliós Las Vegas-i szerződéssel lett gazdagabb, de idén már nem fog élni a lehetőséggel – írja a Bors.

A lap szerint a társulatnak nincs elég táncosa a vegasi előadásokhoz, mivel hiába találtak tizenhat alkalmas jelentkezőt a nyár eleji válogatón, de végül csak heten maradtak. Így nincs elég kapacitásuk, a műsoruk sincs kész, így csak jövőre mehetnek az USA-ba.

„Lassabban haladnak a folyamatok. Nem egyszerű a táncosok dolga. Csomó zártkörű fellépésnek kell eleget tenni Európa-szerte, leginkább különböző céges rendezvényeken. Nem egyenprodukciót adnak elő, hanem egyedi műsort minden egyes helyszínen, ami külön koreográfiát igényel – mondta az Attraction szóvivője, Sándor András. A társulat Anglia mellett fellépett már Dubajban, Kazahsztánban, Hollandiában és Olaszországban is fellépett, jelenleg minden erejükkel a II. Erzsébet királynő előtti előadásukra készülnek.