1,5 millió dollárra perlik a sorozatszínésznőt

Vágólapra másolva!
Alison Wright volt ügynöksége a bírósághoz fordult, mert szerintük az Americans hiszékeny titkárnője etikátlanul járt el.
Vágólapra másolva!

Alison Wright az itthon egyelőre nem látható, de amúgy kiváló Americans című sorozatban játszik, ott Martha Hansont alakítja, egy FBI-os titkárnőt, aki igen hosszan nem veszi észre, hogy szeretője egy csalfa gazember, pontosabban egy szovjet kém, aki őt használja fel információszerzésre. A színésznőnek most más problémái is akadtak, mert volt ügynöksége, a Headline Talent Agency perli, 1,5 millió dollárt követel rajta.

A cég állítása szerint a 37 éves színésznő épp azon a napon szakította meg az együttműködést, amikor kiderült, hogy szereplő lesz a kémes drámai sorozatban. Új ügynöke, Laurie Smith szerint Wright azért váltott, mert a korábbi ügynökség nem szállított neki munkákat. A 1,5 millió dollárt eleve komolytalannak tartja, mert a színésznő új arcnak számít, csak 15 ezret keres epizódonként, ráadásul mivel nem a három főszereplő egyike, akár likvidálhatják is karakterét a második évadban.