Mi lesz a két új tévécsatornán?

Primeval New World
Vágólapra másolva!
Mint korábban is írtuk, a Sony Pictures Television Networks Magyarországon is elindítja az AXN Black és AXN White csatornáit. A két új tévé októbertől érhető el itthon.
Vágólapra másolva!

Az AXN White amerikai és európai sorozatokat, valamint filmeket vetít majd. Főműsoridőben lesz látható Az ügyféllista (The Client List), a sikerkönyvből készült Ízek, imák, szerelmek (Eat, Pray, Love) film, valamint a Grand Hotel spanyol széria. A koradélutáni műsorsávban pedig többek közt a Life Lines című új sorozat, valamint a More Than Anything és brit Heartland kerülnek a képernyőre.

Primeval New World Forrás: AXN

Az AXN Black kiemelt műsorkínálata filmsorozatok, reality és doku-reality műfajokba sorolható szériák kombinációjából áll majd, melyek történeteiben a hősök, valamint a hősies cselekedetek dominálnak. A csatorna filmsorozatai között szerepel a Spartacus, illetve olyan szériák, mint a Primeval New World, a Luc Besson nevével fémjelzett No Limit, valamint A törvény embere (Justified). A reality és doku-reality műfajokban az AXN Black mutatja be elsőként a Duck Commander és a The Hero sorozatokat, de műsorra kerül a Fekete arany (Black Gold) is.

Justified Forrás: AXN

Az AXN Black és az AXN White az AXN Sci-Fi és AXN Crime csatornák helyét veszik át. Az új csatornák a kibővített műsorkínálat mellett megtartják a két tematikus adó legjobb sci-fi és krimi műfajú sorozatait is. Az AXN Black és az AXN White az SPT Networks közép-európai, helyi nyelveken sugárzó lineáris tévécsatorna portfólióját egészítik ki, melyből Magyarországon az AXN és Animax televíziós csatornák érhetők még el.