Képernyőn rokonság, otthon szerelem

Vágólapra másolva!
Hollywoodban szinte természetes, hogy egy-egy filmforgatás során összejönnek a sztárok, a nézők számára az azonban némileg fura lehet, ha a filmben, sorozatban nem szerelmespárt játszanak, hanem egymás családtagjait. A Dexter címszereplője sorozatbeli húgát vette el, a Beverly Hills 90210 ikerpárja is együtt volt egy ideig - íme, néhány tévés színész, aki képernyős rokonával randizott.
Vágólapra másolva!

Jennifer Carpenter és Michael C. Hall - Dexter

A sorozatban is elég ellentmondásos a kapcsolatuk, nem mindig úgy viselkednek egymással, mintha testvérek lennének - még akkor is, ha csak mostohatestvérek. A valóságban egy ideig férj és feleség is voltak: egyévi együttlét után, 2008 szilveszterén házasodtak össze, de Hall már 2010 végén kiadott egy közleményt a szakításukról, végül 2011-ben hivatalosan is elváltak. Hall korábbi felesége is a szakmából került ki, Amy Spanger színésznővel 2003-tól 2006-ig voltak házasok.

Forrás: AFP/Getty Images/Frazer Harrison

Lauren Graham és Peter Krause - Vásott szülők

A Szívek szállodájá-ból ismert Graham és a Sírhant művek-ben is látott Krause 2010-ben, a Vásott szülők indulásakor jöttek össze, és azóta is együtt vannak - miközben a sorozatban testvéreket alakítanak. Már 1995-ben találkoztak egyébként, amikor mindketten kaptak egy kisebb szerepet a Caroline New Yorkban című filmben. Graham a More magazinnak elmondta, már akkor szimpatizáltak egymással, de másfelé mentek az útjaik - most viszont jó volt az időzítés a szerelmi kapcsolathoz.

Shannen Doherty és Jason Priestley - Beverly Hills 90210

A Beverly Hills 90210-ben egy ikerpárt alakítottak, a valóságban azonban kavartak is egy ideig, ahogyan arról Priestley beszámolt Howard Sternnek. A színész karaktere, Brandon - tíz évad alatt - a képernyőn is együtt volt jó pár nővel, szinte nem akadt olyan női szereplő a sorozatban, akivel ne csókolózott volna legalább egyszer; Doherty figurájának, Brendának Dylan volt a nagy szerelme, de ő nem is bontakozhatott ki annyira, a negyedik évad végén Londonba küldték, így írva ki a történetből.

Emily VanCamp és Chris Pratt - Everwood

VanCamp éppen a Bosszú című sorozatban játszik, és ottani kollégájával, Josh Bowmannal van együtt, 2004-ben viszont még Prattel jött össze, aki az Everwood-ban a testvérét alakította - azóta pedig a Városfejlesztési osztály-ban is láthattuk. VanCamp a Testvérek idején is hasonlóba futott bele: akkor épp Dave Annable-lel kavart, akivel a történet szerint féltestvérekként ismerték meg egymást, de aztán kiderült, hogy mégsem rokonok, így a sorozatban is összejöhettek.

Hayden Panettiere és Milo Ventimiglia - Hősök

A Hősök-ben Ventimiglia játszotta Peter Petrellit, Panettiere karakterének a nagybátyját. A valóságban a színész csak tizenkét évvel idősebb a színésznőnél, de így is kapott kritikákat, amikor 2007-ben kiderült, hogy összejött a tizennyolcadik életévét éppen csak betöltött Panettiere-rel. A színésznő azóta átállt a sportolókra: idén bejelentette, hogy felújította kapcsolatát Vlagyimir Klicskóval, akivel 2009 és 2011 között volt együtt - a közbenső időt pedig Scotty McKnight amerikaifoci-játékossal töltötte.

Maggie Grace és Ian Somerhalder - Lost

A Lost-ban mostohatestvéreket játszottak, és a sorozatban is tisztázatlan volt a viszonyuk - a valóságban 2006-ban randizgattak, ám kapcsolatukat akkor még titokban tartották. A Lost-ban akadt egy másik érdekes pár is, ők azonban nem a forgatás során jöttek össze: Carrie Preston és Michael Emerson már 1998 óta házasok, a Lost-ban viszont anyát és fiát játszották - nincs köztük ekkora korkülönbség, a történet szerint Emily Linus rögtön azután meghalt, hogy megszülte Bent, akit felnőttként Emerson alakított.