Elfelejtődtek a Baywatch bikinis női

Vágólapra másolva!
Nemrég - születésnapja alkalmából - közöltünk egy írást Pamela Andersonról, akiről a Baywatch óta is rengeteget lehetett hallani. Sorozatbeli kolléganőit már korántsem kapta fel ennyire a média: egykor világszerte nézték őket, de ma már nemigen kerülnek a lapokba. Mi van mostanában a többi Baywatch-lánnyal?
Vágólapra másolva!

Erika Eleniak (a Baywatch-ban Shauni McClain)

Egykori gyerekmodell, annak idején az E. T.-ben kezdte, őt csókolta meg Elliott az osztályteremben. A Baywatch-ban három évadon át játszott, 1989 és 1992 között volt jelen a sorozatban. 2006-ban szült egy kislányt, majd - szűnni nem akaró túlsúlya miatt - jelentkezett a VH1 Celebrity Fit Club című műsorába. 2010-ben a Született feleségek-ben kapott egy vendégszerepet, utána már csak az E. T. 30. évfordulója miatt merült fel a neve.

Forrás: Northfoto/Sony Pictures

Carmen Electra (Leilani "Lani" McKenzie)

Eredetileg Tara Leigh Patricknak hívták, egy időben Pamela Anderson mellett talán ő volt a legismertebb a Baywatch-ban feltűnt nők közül. A sorozatban 1997-1998 közt forgatott, később olyan felejthető filmekben kapott szerepet, mint a Katasztrófafilm, a Spárta a köbön vagy a Horrorra akadva 4, Arany Málnára is jelölték. Egy ideig Dennis Rodman felesége volt, több jótékonysági szervezetet vezet, 2012-ben pedig a 90210 két epizódjában is megjelent.

www.glamoholic.com

Yasmine Bleeth (Caroline Holden)

A színésznő tízhónaposan kezdte a pályát, babasampont reklámoztattak vele. A Baywatch után a People magazin a világ ötven legszebb embere közé választotta, de élete nem alakult jól: hozzáment egy sztriptízbár tulajdonosához, és kemény kokainista lett. 2001-ben ért véget Titánok című sorozata, utána már csak a 2003-as Baywatch-tévéfilmben tűnt fel - bár most épp szerepet kapott a Beautiful Evil című filmben, melyet elvileg jövőre fognak bemutatni.

Donna D'Errico (Donna Marco)

A Baywatch és annak spin-offja, a Baywatch Nights után csak kisebb szerepeket kapott, a lapokba főleg magánéletével került: a Mötley Crüe-ből ismert Nikki Sixxszel többször is összeházasodott. 2012-ben - Noé bárkáját keresve - megmászta az Ararátot, és akkoriban főzőműsort is tervezett. Előtte volt szó egy valóságshow-ról is, melyben a Baywatch több nője visszatért volna, nincs azonban nyoma, hogy ebből lett volna bármi is.

Traci Bingham (Jordan Tate)

Az olasz és cherokee indián felmenőkkel bíró modell és színésznő szintén szerepelt volna a fent említett valóságshow-ban, a Back To The Bay-ben - akkoriban éppen egy társkereső irodát vezetett. Kisebb tévés szerepeket is kapott még, a kétezres évek végén már inkább valóságshow-kban, majd 2010-ben David Hasselhoff Roast-jában is láthatták a nézők. Harcos vegetáriánus, 2005-ben pedig egy online pókeroldal arca lett.

Nicole Eggert (Summer Quinn)

A Ki a főnök? után kapta meg a szerepet a Baywatch-ban, két évadban játszott. Akárcsak több kolléganője, ő is feltűnt az Egy rém rendes család-ban, és viszonylag sokat szerepelt valóságshow-kban - benne lett volna a Back To The Bay-ben is. Egy ideig Corey Haim jegyese volt, de aztán két másik férfinak szült gyermeket, a másodikat 2011-ben. Idén a Splash című vetélkedőben szerepelt, melyben hírességek próbálkoztak mű- és toronyugrással.

Gena Lee Nolin (Neely Capshaw)

Ő lett volna a negyedik Baywatch-lány a Back To The Bay-ben, akkor jött ki éppen a szülés utáni depresszióról írott könyve. A pályát 1994-ben kezdte egy játékos vetélkedővel, majd szappanoperával folytatta, a nagy dobás azonban - neki is - a Baywatch volt. A nézők a Sheena, a dzsungel királynője című sorozatban is láthatták, ahol ő játszotta a címszerepet, egyfajta női Tarzant. Három gyermeke van, két apától.

Alexandra Paul (Stephanie Holden)

Annak idején a Christine volt az első ismertebb filmje, a Baywatch után pedig a Melrose Place-ben kapott komolyabb szerepet. A kétezres években is foglalkoztatták, rengeteg tévéfilm mellett olyan sorozatok egy-egy epizódjában is megjelent, mint a Kémcsajok vagy a Mad Men - Reklámőrültek. Keményen atletizál, 1997-ben az Ironman triatlont is teljesítette, de még 2012-ben is bevállalta, hogy hat óra alatt leúszik körülbelül húsz kilométert.

------------------------------

A Baywatch történetéről itt írtunk bővebben.