60 százalékos lefedettség fölött a SuperTV2

Vágólapra másolva!
A SuperTV2 lefedettsége április végére elérte a 61%-ot, ezzel párhuzamosan nőtt a csatorna ismertsége is, amely áprilisban már megközelítette a 80%-ot a TV2/NRC márkaismertség kutatása szerint.
Vágólapra másolva!

A Nielsen adatai szerint a csatorna összesített havi elérése az első hat hónapban egymillió fővel növekedett, idén áprilisban 3 millió 930 ezer tévéző láthatta elvileg. Emellett a Super TV2 az első félévben szinte megduplázta piaci részesedését teljes napon: novemberben 0,92, áprilisban 1,54 százalékon ált.

A TV2-csoport közleménye szerint a SuperTV2 legsikeresebb műsorai elsősorban a helyi gyártású produkciók voltak, mint például A Nagy Duett, a Jóban Rosszban, a TV2-ről átrakott Bűnök és szerelmek, valamint a Hal a tortán új epizódjai. Az elmúlt fél évben a Jóban Rosszban egyes epizódjainak nézettsége meghaladta a 9%-os közönségarányt, a Bűnök és szerelmek legnézettebb adásainak piaci részesedése pedig 7% fölötti volt. A csatorna eddigi legnézettebb műsora A nagy duett február 24-i adása volt, több mint 200 ezer nézővel és 10% fölötti közönségaránnyal a 18-49 éves célcsoportban