Éjjel-nappal Barátok közt

Vágólapra másolva!
Hétköznap esténként nem lehet megszorongatni az RTL Klub két sorozatát, magabiztosan uralják a nézettségi listákat. A TV2 a szombat estéket várja, ekkor Az ének iskolája uralkodik, amely harmadik adásával is jó számokat ért el.
Vágólapra másolva!

Teljes lakosság

15,6 százalékos átlagos nézettséggel az RTL Klub nyerte az év 18. hetét, ezzel 1,2 százalékpontot vert közvetlen riválisára, a TV2-re. Az M1 9,1 százalékra volt jó, a középmezőnyben a Cool megelőzte a Film+ csatornát, a Viasat3 pedig továbbra is hatodik. A Barátok közt pozíciója továbbra is rendíthetetlen (hosszabb távon csak az X-Faktor szokta verni, de az ősszel fut), második lett Az ének iskolája: az 1 millió 337 ezer néző igen jó szám, három adás alapján tetszik a nézőknek a műsor. Az Éjjel-nappal Budapest a harmadik helyen nyomul, a dobogóra viszont már nem fért fel a Jóban Rosszban vagy A mentalista. A közmédia legjobban teljesítő műsora a Magyarország, szeretlek című vetélkedő, amely 820 ezer tévézőt szórakoztatott a hagyományosan nagyon nézett vasárnap esti sávban.

18-49

A kereskedelmi célcsoportban 15,7 százalékkal nyert az RTL Klub a 13,8-at jegyző TV2 előtt. Mögöttük nagy űr, utána jön a Film+ (5,6%), a Cool (5,1%), az M1 (4,6%) majd a Viasat3 (3,2%). A reklámozóknak fontos csoportban már láthatóbb az RTL-dominancia, az első tíz helyből hetet vitt el a csatorna, az első hatból ötöt. Hétköznap esténként verhetetlen a Barátok közt és az Éjjel-nappal Budapest, a Dr. Csont pedig a legnézettebb heti sorozat lett az ötven éves kor alatti felnőtteknél. A TV2 csak a negyedik helyre ért be Az ének iskolájá-val, de a 34,9 százalékos közönségarány így is remek, a Voice például igen messze volt ettől.

Top 20, teljes lakosság

Forrás: nielsen

Minden műsor a legnézettebb adásával szerepel
Forrás: Nielsen Közönségmérés