R. Kárpáti Pétert hívta a Jóban Rosszban

Vágólapra másolva!
Berényi Andrást alakította éveken át a Barátok közt-ben, de elképzelhető, hogy a színész a rivális szappanoperába kerül.
Vágólapra másolva!

R. Kárpáti Péter több TV2-es műsorban tűnt fel a közelmúltban, ez az elmúlt tíz évben elképzelhetetlen lett volna, mivel az RTL Klub nem engedte a konkurenciához. A színész anyagi gondjairól is beszámolt, így a Jóban Rosszban invitálása bizonyára jól esett neki. Nagy Tamás, a TV2-es sorozat producere szerint érkeznek új szereplők a sorozatba a közeljövőben is.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

"Az is köztudott, hogy többször választottunk már máshonnan jól ismert színészeket. Éppen ezért nincs kizárva semmi, nálunk minden megtörténhet, de konkrétumot természetesen nem árulhatok el. Tény, R. Kárpáti Péter mellett szól, hogy hatalmas a rutinja a napi sorozatok felvétele tekintetében, és egy ország ismeri az arcát. Ugyanakkor ez lehet a negatívuma is, hiszen azért az arca egybeforrt az általa játszott karakterrel. Talán úgy kerülhetne be a Jóban Rosszban csapatába, ha markánsan más szereplőt keltene életre, mint amit eddig láttak tőle a nézők - magyarázta a Blikknek.

"Ezt a műfajt én már kipróbáltam, nagyon jó volt, hogy részese lehettem egy napi sorozatnak. Nekem az a variáció tetszene a legjobban, ha mondjuk egy ötvenes magyar színészt alakíthatnék, kvázi önmagamat. Nem fikciós karaktert kellene eljátszanom, kitalált figurát, mert az számomra már nem pálya, a realitás talaján szeretnék maradni" - nyilatkozta a volt Berényi a lap megkeresésére.

Olvasnivaló: R. Kárpáti Péter: Magyar színész vagyok, nem celeb